Min søster

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg har en lillesøster. Nevnte lillesøster sniker og snoker rundt her inne i blant. Lillesøster har uttrykt ønske om å bli nevnt på bloggen min.

Vi jobbet sammen her forleden, Lillesøster og jeg. Hun er målfotograf og jeg er måldommer, vi tar bilder av og disker hester som subber over målstreken på en travbane i nærheten her. Tre minutter til startbilen ruller. En av mine storebrødre jobber der også. Vi er egentlig ikke så interessert i hester, men vi klarer å se forskjell på trav og galopp, og på den måten fikk vi jobb som målfotograf og måldommer. Men du, ikke skyt oss hvis vi dømmer slik at du ikke vinner flere millioner på hest.

Jeg er litt usikker på om jeg får lov til å legge inn et bilde av Lillesøster, men siden hun er så nydelig, kan jeg ikke la være. I present to you, my beautiful sister:
søt søster smiler stort

Lillesøster fikk lappen da hun fylte 18, hun har en liten Golf som heter Vesleknirk, vi eide lille Beauty sammen, hun har tusen venner og tusen beilere (man forstår lett hvorfor når man ser bildet av henne, sant?). Lillesøster er klok og morsom, hun er kjærlig og omtenksom. Hun er sta og fnisete, og nå som jeg bor et par timer unna henne, savner jeg henne.

Jeg setter uendelig stor pris på Lillesøster. Hun er et fantastisk menneske. Håper hun vet det.

Liknende poster:

  Ingen funnet

8 Comments

 1. Lillesøster er veldig fornøyd nå! heheh. Og lillesøster digger storesøster. Og alt det positive som står om meg her, har jeg lært av storesøster, såh! Men storesøster er bare beest. Håper jeg får se storesøstra mi igjen så fort som mulig, for jeg savner henne masse!

 2. Så koselig. :) Søsken er koselig.
  Artig innlegg. Godt å se at hun ble fornøyd. Og bildet var råfint. :)

 3. la oss si at du og din søster ser litt like ut. da er du vakker. hun var vakker.

 4. Dougilee: Send lenken til storesøster og skriv “hint, hint!” ;)

  Cam: Ja, det bør hun jammen!

  Lillesøster: Åe, Cam fikk rett, du ble fornøyd!;) Savner deg også.

  Trille: Ja, søsken er jammen koselig. :)

  Wilde: Tusen takk Wilde, det var skikkelig hyggelig å høre.

  Johannes og Anita: Lillesøster er vakker. :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge