Gratulasjoner ønskes!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Du leser nå bloggen til en av Osloskolens nyansatte lærere! Fra og med august 2009 er jeg kontaktlærer i småskolen på en skole i Oslo. Elevgruppen består av 20 stk. små 8-9 åringer som jeg gleder meg til å få lov til å være med å forme.

Skolen har vært demonstrasjonsskole og er svært ressurssterk. Det påstås  at lærere som har jobbet her får jobb så og si hvor de vil etter et år eller to her. Jeg søkte, fikk ikke jobb, ga litt opp og fokuserte på eksamen og denslags.  Plutselig ble jeg innkalt på teppet hos rektor. Da hadde de fått en ledig stilling som de ønsket meg i.

Hurra!

Liknende poster:

  Ingen funnet

13 Comments

 1. Gratulerer! Hva er kontaktlærer? Er det det vi kallte “klasseforstander”? Hvorfor skifter dere navn på alt?

  Og jeg synes du er smart som går for det trygge nå. Selv jobbet jeg i tja-jobber i 4 år for å samle opp nok erfaring og skiftet til drømmejobben da markedet var på topp, og jeg hadde litt erfaring. Det funket greit for meg.

 2. Jeg kan opplyse om at jeg ikke skifter navn på noe som helst, og at jeg har vansker med å følge med, jeg også. Med andre ord: je veit itte hvorfor de skifter navn på alt. For å være politisk korrekte, antar jeg. Men for å svare på spørsmålet: Ja, det er klasseforstander. Eller klassestyrer.

  Hm. Godt å høre du hadde bra erfaring med det. Hva jobber du med nå?

 3. Gratulerer så mye, frøken Plosiv! ;) Det er neimen ikke værst å bli “headhuntet” på den måten, og du får nok en god erfaring som lærer nå. Jeg håper du forteller mer om jobb og sånn etterhvert, syns det er så spennende med lærere (min fremdtidige mann skal være lærer, datamann eller ambulansesjåfør). :)

  Klem

 4. Gratulerer. Er lærer selv, på en skole i Østfold og har 19 småttinger i min 3. klasse. En fantastisk jobb og man får masse igjen av elevene hver dag. De fleste vil ha klem både når de kommer og når de går. Det viktigste disse småkrapylene trenger er faste rutiner og en som står for det den sier. Jeg har iallefall lært at å være streng betaler seg senere. Masse lykke til!!! Gled deg. Mye jobb, man tar ofte med seg jobben hjem, men vi har jo også mye ferier… :)

 5. Mirakel: Tusen takk! Hehe, ble vel ikke helt headhuntet, søkte på en annen stilling der og fikk avslag, så sa en annen lærer plutselig opp, og da tenkte de på meg. Men jeg kan jo late som om det var headhunting og være fornøyd.;) Skal jammen fortelle om det framover, 8-9åringer er i en morsom alder. Hehe, skjønner godt at din fremtidige mann skal ha et av de yrkene.:)

  Kjersti: Takk skal du ha. så gøy at du også er lærer, og at du trives med det. Tusen takk for tipsene iallfall, de kommer godt med når man begynner som nyutdannet lærer.:)

 6. Utrolig spennende! Ønsker deg masse lykke til!

  Har en dag i uken som assistent på skolen i mellomtrinnet og det er virkelig gøy, elsker det! Har lurt litt på læreryrket tidligere, men har ikke gode nok matte kunnskaper og orker virkelig ikke ta noe forkurs i det. Hater matte :)

 7. Maria og thunderbat: Tusen takk, det var snilt av dere.:)

  Sissel: Takk, så kult at du også jobber litt på skole. Jeg har vært assistent i år, og det er virkelig mye kjedeligere enn å være lærer. Men jeg også hater matte, og jeg kom gjennom lærerhøgskolematten med grei skuring, så hvem som helst kan klare det.;)

 8. Gratulerer med ny jobb! Ikke bry deg med at det er på samme sted og at lønna ikke er på topp. Tenk heller på at det er et trangt arbeidsmarked og at du kan komme den nesten hvor som helst herfra. :) Håper virkelig du vil trives. :)

  Nja, jeg har alltid vært veldig glad i nynorsk, og har alltid fått gode karakterer i det (sånn bortsett på vgs da jeg ikke var tilstede), ikke ugg. Haha. Håper det gikk bra.
  Ja, Lara kjempesøt. Har så lyst på en sånn liten Lara. :)

 9. Tusen takk!:) Du har helt rett – må tenke på arbeidsmarkedet og denslags, være positiv.
  Godt å høre du alltid har vært god i nynorsk, bra det er noen av dem også.;)

Leave a Comment.

CommentLuv badge