Step by step-guide – blogspot->wordpress

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Susannefralandet er på flyttefot, og jeg har sagt at jeg skal hjelpe henne med å importere bloggen sin fra blogspot til wordpress. Noe sier meg at flere lurer på hvordan man gjør det, så jeg har lagd en liten step-by-step-guide med screenshot (skjermdump) av prosessen. For å se skjermdumpene i større format, klikk på bildene.

Begynn med å gå inn på kontrollpanelet på wordpress-bloggen din. Inne på menyen Tools, så Importer. Klikk så på Blogger.
blogspot blogger import

Gjort det? Bra! Da skal du se dette. Klikk på Autorisere.
blogspot autorisere wordpress

Så får du opp denne siden. Da må du klikke på Gi tilgang.
blogspot gi tilgang google

Snart ferdig nå! Etter du har gitt tilgang, får du opp denne siden. Her må du klikke på den magiske knappen, nemlig Importer.
blogspot importer wordpress

Så importerer den i fred og ro. Ikke klikk stop importing vær så snill. Det kan hende du får spørsmål om hvem som er author, men det tenker jeg at du får til helt på egen hånd.
blogspot til wordpress

Og vips, nå skal bloggen være fiks ferdig framme på wordpressadressen din. Så kan du endre på utseendet og denslags. På Undreverset finner du mange gode tips til wordpressbloggen din, og hos Minneapolise kan du se hvordan du kan sende folk helt automatisk fra blogspot til din nye wordpressblogg, sånn at du ikke mister gode, gamle lesere.

Liknende poster:

  Ingen funnet

10 Comments

 1. Virket som en skikkelig bra liten guide! Nå skal jo ikke jeg flytte bloggen min da, så jeg trenger den ikke, men kult at du har laget noe sånt uansett! Sikkert mange som får bruk for det :)

  Svar: Haha, det sitatet har jeg hørt mange ganger før! ^^ Men nå hadde det vært rotete hos meg så utrolig lenge at det var ordentlig slitsomt, så kjempedeilig å få ryddet opp litt og fikset småting. Var virkelig på tide! (: Hehe, tusen takk! Lykke til med din egen rydding da! ^^

 2. Monika
  Den er spesielt til landsbyjenta, men tenkte at andre også kan få brukt for den, så like greit å lage den til flere.:)

  Minneapolise
  Har oppdatert lenken så den sender folk til den nye bloggen. :)

 3. Ottogrims
  Jeg synes wordpress definitivt er det beste alternativet – og jeg har prøvd en del. Den er enkel og oversiktlig, brukervennlig, og har greie designs du kan gjøre litt med selv om du ønsker det I tillegg kan du legge inn plugins (se mer her: http://www.plosiv.net/2009/plosivs-topp-elleve-wordpress-plugins/) hvis du har det på eget domene.
  Om man kan få e-postvarsling vet jeg faktisk ikke, men vil tro det finnes en plugin til det.

  Leita fram denne lenken til deg: http://neppe.no/2008/11/wordpresscom-vs-blogspot/
  .-= Plosiv sin siste, kule, flotte blog ..Ting man har tid til i jula =-.

 4. Ja, jeg har satt opp wordpress (wp) på egen server. Bestilte domene og webhotell (fra one.com), og brukte ftp (filezilla) for å få på plass bloggen. Ikke særlig vanskelig, men gir utrolig mange muligheter. F.eks. finnes det enorme mengder gratis design til wp-blogger. (søk på “free wordpress themes” på google, så ser du hva jeg mener). Det er enklere enn det høres ut som. :-)

Leave a Comment.

CommentLuv badge