Hvorfor blogger du?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg kjørte en liten poll for ikke så lenge siden, hvor det kom fram at 89 % av de som var innom den pollen hadde blogg selv. Jeg synes det er interessant, for hvorfor blogger man egentlig? Jeg har funnet følgende muligheter:

Deling
Jeg tror at jeg blogger fordi jeg synes det er så trivelig å dele små, bittesmå, pittesmå, store og semistore deler av livet mitt med ukjente folk. Pluss at man ikke kan skyve under et klatrestativ at jeg liker kommentarer og feedback.

Samling av minner
Det er så fint å kikke tilbake i gamle innlegg når jeg ikke husker hva jeg har gjort i det siste. Plutselig kommer minnene tilbake.

Andre blogger
Jeg er veldig glad i å lese blogger, og leser mange fast. Jeg synes det er en veldig fin hobby, og jeg vil gjerne prøve å bidra litt selv også, både på lese- og skrivesiden.

Hvorfor blogger du?

Liknende poster:

  Ingen funnet

6 Comments

 1. Jeg blogger fordi det er mitt kall. Jeg elsker å skrive og formidle, så det er supert for meg. Jeg blir aldri lei, blogging er min faste hobby :)

 2. Jeg tror jeg er med på de to første grunnene, og i tillegg at det er en fin måte å la de som ønsker følge litt med på hva jeg driver med og hvordan jeg har det. Akkurat det var også grunnen til at jeg starta for et par år siden. Vet både foreldre, søsken, svigermor og mange tanter og onkler er innom og synes det er koselig å vite litt hva som skjer:)

 3. Samme grunner som deg tror jeg. En viktig del av det er at det er gøy få kommertarer og lesere. Men har innsett mer og mer at det er en flott måte å skrive dagbok på. Selv om jeg ikke deler alt på bloggen hjelper det meg til å huske det jeg ikke skriver også…

 4. Ane
  Mhm, jeg er enig – det er en fin måte for folk å følge med på livet ditt også. Så fint at bloggen at du blogger for venner og kjente, og aller mest deg selv. :-)

  Landsbyjenta
  Det er sant det du sier – det er en fin måte å skrive dagbok på, og det er fint å ha lesere og få kommentarer. Ellers synes jeg også det er fint å bli kjent med folk gjennom bloggen. :)

  Thunderbat
  Det er lettere å finne fram til ting som har skjedd tidligere, og man skriver gjerne ned ting man vil huske, så dagbok er fint. :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge