Må du snart betale for facebook?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Det går rykter (på facebook) om at facebook kommer til å bli en betalingsside fra første august. Tretti kr. hver måned var ryktet jeg hørte. Jeg føler at dette blir oppsummert ganske godt her:

Så har ryktet endelig blitt sant: fra 1.august blir facebook en betalingsside. Det kommer til å koste 9.000.000 kr pr. måned, med tilbakevirkende kraft tilbake til år 1967. Facebook vil også samle inn foreldreløse barn og piske dem med brennenesler, samt drukne 40 kattunger dagligt. Hjelp dine venner og katter, del denne nyheten med alle.

Så har vi fått klarhet i det.

PS: Stem gjerne plosiv frem som miss twitter mens du er her. Hvorfor? Du kan stemme mer enn en gang, og du trenger ikke registrere deg. Hint, hint. Dessuten leder jeg, og da er jeg jo tett ved å vinne, om du stemmer.

Liknende poster:

  Ingen funnet

8 Comments

 1. Tviler for at det vil skje, og om det skjer så vil nok alle sammen dra til en annen plass. F.eks Twitter ;)

 2. Har hørt det skal koste 21 kroner i måneden, og det e jo forsåvidt ikke så forferdelig ille. Litt kjipt likevel, men det kunne vært verre.

 3. Zeriz
  Jeg tviler også. Jeg kan jo ikke bastant si at det ikke kommer til å skje, men jeg har mine tvil. Hørte at de taper penger, men flere kommer nok til å kutte det ut dersom det blir betaltjeneste, og da taper de enorme reklameinntekter.

  Cathrine
  Okå, 21 kr i måneden ja. Det er ikke ille, absolutt ikke, men samtidig kjenner jeg at facebook ikke er så viktig for meg heller. :)

 4. Disse ryktene minner meg fælt om ryktene om at det skulle koste penger å bruke MSN Messenger (nå Windows Live Messenger) for noen år siden. Spredte seg som ild i tørt gress, men ikke et snev av det var sant.

 5. Hehehehe… :P Jeg tror ikke at det kommer til å bli betalingsside. Da hadde alle på facebook fått mail om det eller noe. Jeg har ikke hørt noe. :P

 6. Jeg venter å se hva som skjer. Blir det betalingsted så blir jeg sletta fort, blir det fortsatt gratis så blir jeg der.

  (Har forresten stemt på deg i dag også.)

 7. Maria
  Hihi, tusen takk!

  Stian
  Ja, ikke sant. Det går så mange rare rykter. Jeg hater rykter.

  Theri
  Det tror jeg du har helt rett i.

  Ikkeborg
  Samme her, blir det betalingsted så gidder jeg ikke mer.
  Åe, tusen takk!:)

Leave a Comment.

CommentLuv badge