#musicmonday

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

musikk-tegningNy mandag, ny #musicmonday. Denne gangen begynner jeg med Magnet og avslutter med Lemon & Einar K. Innimellom kommer flere perler (iallfall i følge mine ører) – det er en ganske variert liste. Hvis du har en spotifyliste/annen liste du vil dele, må du gjerne legge igjen en kommentar med din liste. Håper du koser deg med listen min; #musicmonday, og at du får en fantastisk uke.

Hvis du ikke har spotify, kan du følge denne bruksanvisningen for å få det. Dessuten, hvis du likte denne lista og vil ha en til, kan du sjekke den jeg lagde forrige mandag. Kos deg med mandagen, sett stemningen for uka.

Liknende poster:

    Ingen funnet

2 Comments

  1. Må bare si en gang til at jeg elsker music Monday! :D
    Nå må jeg snart slutte å høre på den flaue pop’en min sånn at jeg også kan dele spillelister og fremdeles virke like kul utad.
    .-= Espensin siste blog ..Jeg har kjøpt meg ny optikk! =-.

  2. Espen
    Hehe, jeg hører også på flau pop, det er muligens litt flau pop i en del av listene mine, men jeg kjenner at jeg har sluttet å bry meg. Musikksmak er individuelt, så om folk ikke liker mine lister, er det helt okå. :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge