#musicmonday

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Hver mandag fremover har jeg planer om å poste en Spotify-musikkliste, i god twitterånd. Denne ukens #musicmonday er herved publisert. Den begynner med Regina Spektor, og slutter med Thomas Dybdahl. Det er musikk som gjør meg rolig, avslappet og klar for en travel uke. Håper du kommer til å kose deg like mye med musikken som jeg gjør.

Hvis du ikke har spotify, kan du følge denne bruksanvisningen for å få det. Husk forresten å svare på noen spørsmål om deg selv i leserundersøkelsen min. Oh, happy day!

Liknende poster:

  Ingen funnet

12 Comments

 1. Ah, jeg får aldri til å åpne sånne spotify-linker, uten at jeg aner hvorfor, men jeg ble kjempeglad bare av å lese at både Regina Spektor og Thomas Dybdahl er med. To av mine absolutte favoritter! :)
  .-= Anesin siste blog ..Hurra! =-.

 2. Maja Piraja
  Håper den faller i smak.:)

  Ane
  Da kan du kopiere lenken, og lime den inn i spotify-søkefeltet. Da skal lista komme opp.:)

  Landsbyjenta
  Jepp, du “betaler” ved å høre på reklame i ny og ne. Ellers kan man betale ca. 10 dollar eller noe slik for å slippe reklamen. Helt lovlig. :)

 3. Hehe, jeg har veldig rar og varierende musikksmak jeg også, så det må du ikke tenke på. Jeg tenker at dersom jeg klarer å gjøre at en person finner en ny sange de liker med mine spillelister, er det kult. Det er målet.:)

 4. Voldsomt med trafikk som kom fra denne siden da ^_^
  Slår dog ikke google, facebook og en annen merkelig side da men. Uansett så ligger du på 4 plass i dag ;-)

  Så takker og gratz med 4 plass i å skaffe trafikk ;-)
  Dette er statistikk fra woopra ;-)

  MVH
  Webmaster
  Spralien @ mikromann.net

Leave a Comment.

CommentLuv badge