Når man setter fast buksa i en rulletrapp…

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

…midt i London, midt i rushtiden bør man holde hodet kaldt og buksa på. Det kan jeg opplyse om at ikke er bare bare.

rulletrapp tegning For å begynne et sted. Jeg var i London på jentetur med mamma og lillesøster. Hadde litt lange bukser på, det er en av de uheldige sideeffektene ved å være kort.

Jeg var på vei opp en rulletrapp, sto som vanlig i min egen verden. Nådde toppen på rulletrappa trygt (skulle bare mangle, tenker du vel). Det var da jeg skulle gå av rulletrappa problemet begynte. Rulletrappa ville ikke ha noe av at jeg skulle gå av. Noen holdt igjen buksa mi. Rettere sagt, noe holdt igjen: rulletrappa…

“Mamma, je sitt fast!!” hylte jeg. Mamma var noen meter foran meg, hun snudde seg og så på meg med det snodigste blikket jeg noen gang har blitt sett på med. Jeg er litt usikker på hva slags tanker som for gjennom hodet hennes, men hun ble iallfall stående musestille mens hun så på meg og rulletrappa som prøvde å spise meg opp.

Det var stappfullt av folk over alt, og jeg blokkerte jo for alle som skulle av trappa. To heroiske, kjekke, muskuløse unge gutter kom til unnsetning – de reiv og sleit i beinet mitt mens jeg prøvde febrilsk å holde buksa fast rundt hoftene mine, så den ikke skulle stikke av og inn i den grådige rulletrappa. Gutta halte og dro, spurte om det gikk bra, og jeg fikk stortret fram “rip it off!”. Selv om jeg selvfølgelig mente “rip it out!”.

Mamma fomlet seg fram til den røde stoppknappen, slik at rulletrappa i det minste sluttet å glefse, men buksa satt like fordømt fast. Guttene reiv og sleit enda hardere (var nok rip it off-setningen som gjorde suset), og med et lite spjæl, hadde jeg plutselig fått lekker splitt i buksebeinet. Fra ankelen og opp til kneet. Men buksa var i det minste løs. Og den befant seg fortsatt på meg. Jeg var ikke naken midt i undergrunnen i London.

Jeg subbet med meg bukserestene og mitt sprutrøde tryne bort fra de kjekke guttene som skulle rive av meg buksa, prøvde å forsvinne inn i folkemengden, men ti minutter etterpå kom det fremdeles folk bort til meg på Oxford Street og lurte på om det gikk bra med meg, mens de fniste.

løfter jeg opp hva enn jeg har på meg fra livet og ned når jeg går opp rulletrapper. Alternativet er veldig skummelt.

Liknende poster:

  Ingen funnet

66 Comments

 1. Hahaha, uff! På den lyse siden; ettersom det skjedde i London, er det usannsynlig at du kommer til å treffe på noen av vitnene hjemme i Norge ;)

 2. Det er det jeg alltid har sagt: rulletrapper er ikke helt trygge. Hvis folk ler av meg, skal jeg fra nå av vise dem til denne posten her.

 3. SV: Nesset er i Møre og Romsdal, en time uttenfor Molde. Men bor egentlig i Ulsteinvik for tiden :)

 4. Haha, uffameg, jeg ler men jeg har litt dårlig samvittighet. *ler enda mer* Stakkars deg! Jeg hadde nesten dødd av skam. Søren og at det skulle være KJEKKE gutter også, liksom :P Hihi. Bra det løste seg tilslutt, og at du IKKE mistet buksen. Da ville jeg definitivt dødd.

 5. Alle sammen: Takk for de søte kommentarene, godt å vite at noen ler med meg (for dere ler MED, ikke av??!!). ;)

  Sonja: Du har herved min tillatelse til å latterliggjøre dette samtidig som du rettferdiggjør din frykt for rulletrapper. Jeg ville gjort det samme med deg. :D

 6. Nå ler jeg godt her :D men det verste er vel egentlig at jeg tror jeg hadde ledd like godt hvis jeg hadde sett dette live.
  Som kjørelæreren min alltid sa: Bare kjør videre du Frøkna, du er nok en elendig første mann på åstedet. :oops:

 7. hahaha, beklager at jeg ler, men jeg ser det så levende for meg. Godt gutta fikk løs buksa!

  Veldig koselig at du ble med i monsternøkkelring-konkurransen min i går forresetn!:) Desverre ble det ikke du som vant. Håper du har lyst å bli med neste gang jeg har konkurranse også.

  Ha en fin fin kveld!

 8. Dette redda kvelden min. Ikke for at det var en koselig ting som skjedde med deg, men fordi jeg ikke klarte å slutte å le, hihihihi… SKal passe på buksa mi neste Londontur:-)

 9. Jeg hang meg egentlig mest opp i at du fra nå av løfter opp alt fra livet og ned – da er faren for ivrige engelske gutter enda større tror jeg ;)

 10. Haha, huff, hørtes ikke gøy ut. Er sikkert morsommere å fortelle om det i etterkant enn å stå der flau og fortvilet der og da regner jeg med ;)

 11. Takk for hyggelig kommentar! Det var jo skikkelig skummelt, det du opplevde i rulletrappa. Det var nå bra du fikk så god hjelp!

 12. Haha. Åj åj åj, der tror jeg jeg hadde fått panikk å tatt av meg buksene. :p

 13. Stakkars! :o det samme skjedde med meg i New Jersea, bare da dro hele buksen av, det var litt flaut også…. :]

 14. Hahahahahahahaha. Jævlig digg da :D Det skal jeg faen meg prøve å. Lol. Haha. Men jeg trenger egentlig ikke å sette fast buksa i en rulletrapp får jeg mister den til daglig ;D

 15. hæhæhæææææ!!! Satt nesten middagen i halsen! Sinnsykt festlig skrevet! :)

 16. Hei!
  Hehe, for en kul historie,
  kan jeg legge den ut på bloggen min og linke??
  fint om du svarte på bloggen eller e-mail:)

 17. Anders: Hehe, godt å høre dere ler MED meg. ;)

  Frøken Shankly: Hehe, håper lattere forlenger livet, så jeg har forlenget ditt. Hehehe, artig kjørelærer du hadde da…tror kanskje min ville sagt det samme til meg…:p

  Silje: Hehe, bare bra du ler litt. Hadde ikke skrevet det hvis jeg ikke hadde ønsket å folk til å le litt.;) Går fint at jeg ikke vant, er stadig innom deg uansett.

  Kjersti: Hehe, så fint at jeg kunne redde kvelden din! Nå gjorde du min kveld mye bedre også, tusen takk for den fine kommentaren. :)

  Cam: Hehe, rip it of!;)

  Ikkeborg: ;) Bare smil du. Smil er bra!

  Monica: Hehehe, det var kanskje litt overdrevet fra min side…:p ;)

  thunderbat: DET har du helt, helt rett i – det var ufattelig flaut da, tror nesten jeg begynte å grine bittelitt, men nå ler jeg bare av det hele.:) Omtenksom du er:)!

  Mormonsen: Bare hyggelig. Det var litt skummelt der og da, men engelskmenn er jo så hyggelige. :)

  Adrian: Hehe, du sier noe.

  “Stakkars:(“: Uff, kjipt at du også opplevde det samme… Det føles kjipt der og da, men plutselig glemmer man det flaue og ler av det hele.

  Barnsligungen: Hehe, kanskje ikke så genialt.:p

  Nikko * 3: Takk for tre kommentarer du, veldig engasjert. Hehe, om du liker å miste buksa, kan du jo prøve… husk å skrive om det etterpå da.:)

  Veronica365: Hehehe, middager i halsen til og med? Takk skal du ha!!

  Ingrid: Har svart deg på bloggen din. Takk for hyggelig kommentar. :)

  Hhhh: Jeg fjernet de to kommentarene der det bare sto en hel haug med H-er (de var ganske meningsløse). Ellers kan jeg si som så: det var veldig flaut, nå er det mest morsomt. :)

 18. Oi oi! håper ikke det der skjer med meg når jeg skal til London i sommer!(selv om det ikke hadde gjort meg noe å bli “reddet” av to gutter, slik du ble, lol) satser på shorts og skjørt, jeg, tror jeg. :D

 19. Anne-Line: Hehe, jeg var ikke så grasiøs der jeg sto med buksa halvveis på, så anbefaler at du finner en annen måte å bli reddet på. Du kan klatre opp i et tre og late som om du ikke kommer ned. ;)

  Kristine: Jeg hadde nok følt meg helt naken om jeg hadde mistet buksa. For meg er det et essensielt plagg, derav “naken”. ;)

 20. Hehe!
  Huff, tror jeg hadde dødd om det var meg.
  Det må ha vært utrolig flaut, men var det ikke litt ekkelt å ikke kunne rikke seg? :-s

 21. Andrea
  Det var veldig flaut, og ganske ubehagelig. Ikke fysisk vondt, men ubehagelig å stå bom fast, helt hjelpesløs. Men heldigvis finnes det snille mennesker som hjelper til.:)

 22. Amalie: Det var ganske flaut da, men nå synes jeg det er mest morsomt.

  Lillsweet: Ikke sant. :) Jeg fant ikke innlegget om rulletrapper men…

 23. Det er sjeldent jeg opplever å LE HØYT av å lese et blogginnlegg! Det gjorde jeg nå! Haha, genialt! Minner meg om mine mange egne uflaks-opplevelser. ;)

 24. Marie
  Det var veldig flaut der og da, men nå er det mest komisk…;)

  Sindre
  Oj, det er et stort kompliment. Jeg leser jo glabladet med ujevne mellomrom – takk!:)

 25. Høres ut som om du er en slik sægger, ser dem ofte har buksene i asfalten.
  Du bør vel heller passe på at det er noe som dekker rævsprekka, den er ofte fremme på disse individene……………

 26. Carnia
  Føltes ganske dramatisk, men var ikke så skummelt. Bare pinlig. :p

  Gammalnok
  Jeg sagger ikke akkurat, jeg er bare for kort og buksene mine er for lange.

 27. haha det skjedde med meg også men faren min er heismontør så gikk bra :D

  Otis rulletrapp eller? :D

Leave a Comment.

CommentLuv badge