Norges beste jentetvitrer?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Ja, jeg skriver mye tull og tøys på twitter. Merkelig nok har det tullet og det tøyset jeg skriver ført til at litt over 1400 tvitrere følger meg på twitter. Bladet Det Nye har sparket i gang en twitterkonkurranse, hvor de kårer “Norges beste jentetwitrer” (eller tvitrer, som jeg holder en knappnål på), og jeg har merkelig nok blitt en av de nominerte! Rar verden.

Nå har det seg slik at jeg har lyst til å vinne detta spetakkelet. Og hvordan planlegger jeg å vinne? Jeg står mot to utrolig flotte damer – nemlig @touretta og @gietlitevink. F.eks når jeg finner en god blogg, leser jeg den fra begynnelse til slutt. Det gjorde jeg med tourettas blogg sjelsord.com for ca 15 måneder siden. Med andre ord, det er hard konkurranse der alle fortjener stemmer. Men ikke din stemme altså, for den skal gå til meg. Ikke sant? Det er slik har jeg planlagt å vinne. Jeg skal vinne din gunst, og så skal du føle en trang til å stemme på meg.

Så over til hvorfor – hvorfor fortjener jeg å få din stemme? Fordi jeg sjarmerer deg i senk med hunden min. Hah!

Ehm. Er du overbevist nå? Jeg håper det, for nå må du gjøre det viktigste av alt, nemlig gå inn til Det Nye og stemme på meg. Plosiv, altså. Ikke touretta og gietlitevik (selv om de er snasne frøkner). Plosiv!

Liknende poster:

  Ingen funnet

9 Comments

 1. Done :) Du får min stemme i tvitre-konkurransen selv om jeg ikke er på twitter, ene og alene fordi du har en så fabelaktig blogg!

  Ha en riktig fin nyttårshelg!
  .-= Tenkerbell sin siste, kule, flotte blog ..Jeg har fått tittel… =-.

 2. Vel, jeg synes jentetvitrer høres teit ut, enten er man beste tvitrer eller man er ikke det. Fordi tvitring gjøres under samme forutsetninger om man er mann, kvinne eller ett barn. Alt man trenger er internett og en pc.

  Makan.

  Men uansett, gratulerer.
  .-= Sexy Sadie sin siste, kule, flotte blog ..Bøyer meg for hans vilje =-.

 3. Tenkerbell
  Åe, tusen takk! Jeg synes bloggen(e, ikke sant?) din(e) er superbra. Håper du får en super nyttårshelg, og at det nye året blir fantastisk (med mye blogging!).

  Maja
  Hihi, tusen takk! Er superfornøyd med at jeg leder så langt altså. *yey*

  Sexy
  Synes også jentetvitrer høres snodig ut. Jentetwitrer enda verre. Men jeg satte ikke det navnet på konken. Kanskje de skal kåre den beste guttetvitreren senere? Itte veit je.
  Uansett, takk!

 4. Vel har da stemt nå, og det bare på den jeg likte best og kjente til.. næmlig deg!
  ps. Godt nyttår!

Leave a Comment.

CommentLuv badge