Plosiv i Kamille

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Du! Jeg skal bli publisert i bladet Kamille. Jeg fikk en litt suspekt mail her en dag, som begynte med “Hei hei! Fantastisk blogginnlegg om da du mistet buksa i rulletrappa.” – å nei, tenkte jeg – ikke nok en spirrevipp som spør om jeg har bilde av fadesen i rulletrappa (til dere: nei, dere får ikke se meg i truselesten i rulletrappa, buksa ble nemlig ikke borte, den ble bare halvert).

Sitter du nå og lurer på hva i alle dager jeg skriver om? Jo, jeg holdt på å miste buksa mi i London, takket være en glupsk rulletrapp. Det ble det en ganske pinlig bloggpost av, og nå vil bladet Kamille trykke det i bladet sitt. Jeg synes jo det er litt ville greier, å bli publisert i et blad på grunn av bloggen min. Det er stas. Tidligere har jeg blitt lest opp på p3, men da gadd de ikke fortelle at det var plosivbloggen de leste fra. Frekke lømmeler. Men hm, betyr det at det snart regner sånne produktprøver ned i postkassa mi fordi jeg skal teste dem? Jeg tar gjerne i mot altså. Produktprøver og store mengder med is kan sendes til Plosiv.

Ja, men altså. Jeg skulle bare skryte av meg selv. Jeg kommer i et blad man kan holde i hendene og søle vann på og som har en glossy framside. Det er faktisk veldig stas!

Bildebevis til dere som er skeptiske:
plosiv kamille

Lurer du på hva Kamille er for noe? Se sjæl:

Liknende poster:

  Ingen funnet

18 Comments

 1. Oh dear! Jeg husker så godt da jeg leste det innlegget! Det er en fantastisk historie, som er veldig bra skrevet! Creds til deg!

  Og du – så kult design du har nå! Wow!

 2. wow – kult da! Tar vel det som en stort kompliment – du skriver bra! :D OG nå skal jeg kose meg med den linken – kan ikke huske å ha lest det før. Aner meg at jeg har gått glipp av noe ;)

  Sv: Tusen takk! Setter veldig pris på det!! :)
  .-= martine sin siste, kule, flotte blog ..Visdomstenner til besvær.. =-.

 3. Åååå så kult! jeg syntes det hørtes fantastisk (flaut ut) morsomt ut! Kamille vil jo gi deg bra reklame for bloggen også! hehe! Gratulerer! Hvordan kom de over innlegget ditt egentlig? Morsomt da :)
  .-= KAYSO sin siste, kule, flotte blog ..I dag… =-.

 4. Oi, så veldig stilig! Det er vel nesten så jeg må kikke litt i det bladet når det kommer, da. Antar du sier fra på bloggen når det er ute! :)
  .-= Ane sin siste, kule, flotte blog ..Drømme-sudoku =-.

 5. Alle sammen
  Åe, tusen takk for supre kommentarer!
  Jeg kommer nok til å si ifra når bladet kommer ja. De har lovd å sende meg noen eksemplarer i posten.:)
  Og Kayso – de kom nok over det her på plosiv.net vil jeg tro. :)

 6. Så kult da:-)
  Kamille er jo et flott blad – og for ikke å snakke om de kule reklamene. Jeg ler så jeg griner!!!
  .-= Størstepia sin siste, kule, flotte blog ..Badenymfen =-.

 7. Størstepia
  Jeg digger også reklamene, men må innrømme at jeg ikke har kjøpt noen blader av den grunn (jeg kjøper ikke blader generelt sett, har mer enn nok med å lese blogger, nettaviser og annet dilldall på nettet). Men det er jo litt stas.;)

 8. Pingback: 5 på en fredag «
 9. Det er sykt… jeg mener… det begynner å bli en stund siden. Men jeg husker faktisk å ha lest den historien i Kamille. Made me smile :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge