Resultat av leserundersøkelsen, del 2

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg fortsetter i samme tralt som forrige oppsummeringspost.

◘ Nesten 70% av dere blogger selv, og mange la igjen adressa si til meg. Jeg leste gjennom lista, og jeg er innom de fleste allerede, og de som jeg ikke har vært innom før, har jeg begynt å gå innom nå. Så takk for alle lenkene. En del av dere sier at dere har prøvd å blogge, men at dere ikke gadd mer, mens noen sier at de aldri har blogget. Ingen sier at de ikke har interesse for det.

◘ Alle vet hva twitter er, og over 70 % følger meg på twitter.

◘ Ingen av dere er innom meg flere ganger om dagen. Det er ganske logisk, siden jeg aldri skriver flere poster per dag. Nesten 10 % er faktisk innom hver dag. Ellers er de fleste innom litt hist og pist, og mange sier de følger rss-strømmen min/bloglovin/titter innom når jeg skriver om bloggen på twitter. En svarte at han bare var innom for å svare på undersøkelsen fordi det var lite på tv. Da fniste jeg litt. Mange sa også at det var første gang de var på besøk.

◘ To stk. sier at de alltid kommenterer når de er innom. 6 % sier at de ofte kommenterer, mens de resterende prosentene er jevnt fordelt utover noen ganger, nesten aldri og aldri. Da må jeg si at det er helt ok at dere ikke kommenterer. Ikke føl dere forplikta til å kommentere, om dere ikke vil.

◘ Mange husker ikke hvor de fant meg (det er jo et godt tegn, da har dere hengt med en stund). Overraskende mange har funnet meg gjennom twitter. En del fant meg ved at jeg kommenterte hos dem. 25 % fant meg via en lenke på en annen blogg. 3 sier at de fikk en anbefaling fra noen andre. Det synes jeg var stas.

◘ 68 % liker best kjøtt og 5,8 % sier at de ikke vil ha noen av delene. En sa at han skulle ønske man kunne si som Ole Brum (ja takk, begge deler). 26,2% liker best fisk. Det synes jeg var et overraskende stort tall (men det er sikkert fordi jeg ikke liker fisk, og fordi jeg tror at alle er som meg. Liksom).

◘ I spørsmålet om fildeling var det mange som hadde gode refleksjoner. 68 % er for lovlig fildeling, mens 11 % var mot. De resterende 21 % hadde ulike tanker, der de fleste var usikre. Jeg tenker å skrive en egen bloggpost om deres refleksjoner, samt mine tanker etter hvert. Jeg må bare få tenke litt først.

◘ 12,7% av dere stemte ikke ved valget. Noen fordi de er under 18/ikke norsk statsborger, andre sa ikke hvorfor. De andre sier at de stemte. Noen få valgte å dele hva de stemte, og av disse gikk tre stemmer til venstre, SV fikk 7 stemmer, AP 9 stk. Rødt fikk to, FrP fikk også to. Høyre fikk tre stemmer, og en skreiv at “det blir et taktisk valg et sted til venstre for Høyre.”

skole◘ I forhold til spørsmålet om heldagsskole, svarte 28 % at de er for, mens 42 % er mot. 7 % har ingen anelse om hva heldagsskole betyr, mens nesten 10 % ikke bryr seg. De resterende har ulike refleksjoner og begrunnelser, blant annet: “- Jeg er for en skole med god kvalitet, uavhengig av hel/halvdag”, “- både og, men jeg er mest for at foresatte skal starte å engasjere seg i barna sine!”, “- Jeg er for. Jeg tror det kan bidra til å gjøre sosial bakgrunn mindre viktig i forhold til de resultatene man får på skolen.”. Mange sier at de ønsker leksehjelp med pedagogisk kompetent veiledning slik at det blir mindre forskjell på om man har lærde foreldre eller ei. Flere sier at de er både for og mot (og at det kommer an på innholdet i heldagsskolen), og flere sier at de ikke har gjort seg opp en mening enda.

Takk for alle de gode refleksjonene, de gjør meg litt klokere. Fortsettelse følger, da kommer alt skrytet og de gode ordene jeg fikk fra dere. Må ta skryteposten til slutt.

Liknende poster:

  Ingen funnet

4 Comments

 1. Så kult at du oppsummerer leserundersøkelsen, håper du etterhvert har flere slike, moro å se hva folk svarer, hihi:-)
  Ha en strålende torsdag! Nå fortjener vi snart HØSTFERIE, joho!!!
  .-= Størstepiasin siste blog ..Nyklippet liten pjokk =-.

 2. Størstepia
  Jeg synes det var veldig stas at så mange svarte, så synes bare det skulle mangle at jeg tok meg tid til å oppsummere. Det er som når jeg gir lekser – jeg retter de alltid.;p Og ja, vi fortjener høstferie!;)

  Monica
  Skulle bare mangle. :)
  Hihi, jeg heier på dere goodiebag-folka altså (ref siste bloggpost).

  Fredrik
  Bedre sent enn aldri! Takk for at du tok deg tid! :D

Leave a Comment.

CommentLuv badge