Resultat av leserundersøkelsen, del 1

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

undersøkelseJeg er glad jeg valgte å gjennomføre en liten leserundersøkelse på bloggen, mest på grunn av alle de gode ordene dere la igjen. Jeg har bestemt meg for å dele opp tilbakemeldingene i flere bloggposter, slik at det ikke blir information overload. Det var godt over 100 personer som tok seg tid til å svare på undersøkelsen, tusen takk til alle sammen!

Let’s get to the facts.
◘ Litt over 60 % av dere er ♀ (kvinner) mens de resterende dermed er ♂ (menn). Dette overrasket meg litt. Jeg trodde det var flest damer, uten at jeg vet hvorfor.

◘ I forhold til alder, er de fleste (80%) mellom 15 og 35, altså like gammel som meg. Det er en som er under 15, og fire som er over 56. Er veldig positivt overrasket over at folk i ulike aldre leser bloggen min.

◘ De fleste som er innom plosiv.net har kjæreste/samboer/er gift. Rundt 30 % er single. 5 % var hemmelighetsfulle, og ville ikke svare.

◘ Mange av dere har mye utdanning, over 40 % av dere svarte at dere har fullført mellom 4 og 120 år med høyere utdanning. Jeg håper ingen av dere har fullført over 120 år utdannelse.

◘ De fleste av dere bor på Østlandet (nesten 60%). Deretter kommer Vestlandet, Midt-Norge, Nord-Norge, Sørlandet, Europa og til slutt de andre kontinentene (med én stemme). De fleste av dere bor også i en by, i en leilighet. Ingen bor i en garasje, men to sier at de hadde lyst til å huke av den, men de klarte tydeligvis å kontrollere seg. Flinke mennesker.

◘ 40 % av dere vet hva plosiv er for noe. 30 % safer med å si at dere er usikre, mens de resterende er ærlige nok til å si at de ikke har peiling. Det forstår jeg godt. Det har forøvrig noe med språket vårt å gjøre.

Det kommer flere punkter i neste episode. Følg med (leses med mørk mannestemme), dumdidum (jingel).

Liknende poster:

  Ingen funnet

8 Comments

 1. Plosiv er en språklyd som har noe med lukking å gjøre, er det ikke? :-P

  Morsomt å se resultatene her!

 2. Maria
  Ja, ikke sant!;) Det er fordi de som svarte er interessante mennesker.;)

  Martine
  Bare gjør det om du vil – jeg kommer til å svare! ;)

  Ida
  Jeg er helt enig – dere er interessante mennesker.;)

  Espen
  Jepps, det er ganske riktig. Sagt på en enklere måte, er det eksplosive språklyder. F.eks. b, d, g og p, t, k.

  Sonja
  Høhø, er det lov å bli litt fornøyd med at du tenkte at plosiv er meg, før språklyden?
  Jeg er forresten også veldig fornøyd med at du blogger igjen.

  Theri
  :) Takk, dere er jo spennende!

  Monica
  Ja, veldig morsomt å se. Jeg liker dere veldig godt. :D

Leave a Comment.

CommentLuv badge