Til alle foreldre med skolebarn

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

…fra en nyutdannet lærer.

I dag var jeg på vei til kopimaskina da jeg ble stoppet av mammaen til en i gruppa mi. Hun tok tak i meg for å gi meg ros. Hun ville bare fortelle meg at hun synes jeg skriver gode, motiverende tilbakemeldinger, og at de hjelper sønnen hennes med leksene.

Jeg er et uerfarent surrehue – glemmer ting og er litt vimsete. Mammaen er garantert klar over det, og kunne valgt å påpeke det. Istede ga hun meg ros som førte til at jeg, kjempemotivert, satte meg ved pulten min og jobbet 2 timer ekstra.

Jeg bare nevner det. Hvis du har en skolebarn, og en lærer som gjør en innsats, så skader det ikke med en positiv tilbakemelding. Jeg anser meg som veldig heldig, både barna og foreldrene “mine” er flinke på tilbakemeldinger.

Og en ting til, mens jeg har dere her: husk at lærere gjerne starter dagen med å lese mail. Starten på dagen påvirker resten av dagen, og dagen tilbringes med ditt barn. Tenk litt på det hvis du har noe å ta opp.

Hvis du er mer interessert i skole og nyutdannede lærere, kan du lese følelsen av å ikke strekke til.


Og to elefanter til daisiblue til slutt. Jeg lastet opp med telefon, og er for sliten til å snu det nederste. Bær over med meg.

Liknende poster:

  Ingen funnet

8 Comments

 1. Man skal høre for det gode man gjør, og kan ikke tenke meg annet enn at du fortjener all den rosen du kan få! :)

  Utrolig positivt med foreldre som tar seg tid slike tilbakemeldinger.

 2. Heisann:)

  Er så fint at du skriver om dette, for det gjelder jo ellers i samfunnet også. Det er viktig å gi ros, gode tilbakemeldinger og fortjent skryt er det beste som finnes.

  Du høres ut som en flott lærer, med flotte elever og foreldre! Fint å høre at lærere får skryt, det er alt for mye fokus på dårlige lærere, enda så mange gode det finnes!
  Stå på! :)
  .-= Anette sin siste, kule, flotte blog ..All you need is love. =-.

 3. Æ syns du er flink lærer, spesielt når du får dem til å tegne slike kule tegninger!
  Også er det kjempe bra med ros, merker selv at jeg gjør mer når jeg får ros. Det tror jeg gjelder alle i alle alderer og yrker.

 4. Helt sant! Merker det selv også jeg, at når foreldre kommer med positive tilbakemeldinger så gjør det noe med meg:)
  Det gjelder nok i alle yrker det, og egentlig alle steder! Har mange ganger tenkt at når jeg tenker på noe bra med andre så skal jeg si det til dem. Det tar ikke så lang tid å sende en melding til noen for å minne dem på at du synes de er bra. Viktig er det!
  .-= landsbyjenta sin siste, kule, flotte blog ..JULEGAVER..? =-.

 5. Elisabeth
  Så koselig sagt av deg, tusen takk! Man må rett og slett bare sette pris på slike mennesker, som tar seg tid til å gi ros. :)

  Anette
  Ja, ikke sant – det gjelder alle yrker, over alt i samfunnet. Det er jammen viktig å huske, og lett å glemme.
  Tusen takk, så utrolig koselig å høre. :)

  ikkeborg
  Åe, tusen takk! Jeg digget også elefantene. Ble tegnet av noen med forkjølelse som var inne i friminuttet.;)

  Unn
  Jutub om Human Trafficking? Hm.

  Daisiblue
  Hihi, yey! Så stas å kunne gjøre deg fornøyd. :D

  Landsbyjenta
  Ja, ikke sant man merker det?!:) Det er utrolig fint at sånne folk finnes. Man må bare sette pris på det. :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge