Twitter – må man følge tilbake?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg kunne sikkert kommet med et langt resonnement her. For og mot, bla bla bla. Jeg gidder ikke, for dere er vel ute etter konklusjonen? Vær så god: nei, man må ikke. Vanskeligere er det ikke.

Friheten på twitter ligger mye i at man kan velge hvem man vil følge. På facebook må du bli venn med de som blir venn med deg, men på twitter har du makten.

Personlig har jeg valgt å følge alle som følger meg. Det vil si alle nordmenn. Jeg tvitrer på norsk, og liker egentlig ikke å tvitre/lese tvitringer på engelsk. Så vet du det. Du kan godt få følge meg om du vil: Plosiv på twitter.

twitter_fail_whale
Twitter fail whale – skjermdump fra twitter.com

Liknende poster:

  Ingen funnet

9 Comments

 1. En del av de som følger meg er mannlige gründere som driver mye med IT og slike teknologiske greier. Hvis jeg skulle ha fulgt alle tilbake, hadde jeg antakelig dødd av kjedsomhet ;)
  .-= ithil sin siste, kule, flotte blog ..[Jenta fra i natt] =-.

 2. Jeg følger også i utgangspunktet alle norske twitrere som følger meg. Men klart, kjeder de vettet av meg så forsvinner de fort igjen :)
  .-= Maja Piraja sin siste, kule, flotte blog ..Blog Celebrity =-.

 3. Enda ikke fått med meg twitter fenomenet (skriver jeg det riktig?) også er jeg ikke så flink å følge med uansett.. lever stor sett i min egen verden..

 4. ( hmm.. hvorfor har du forsvunnet fra live feed’n min ? jaja, du er tilbake nå :) )

  Helt enig med deg. Selv sjekker jeg alltid hva folk har kvitret om den siste tiden før jeg velger å følge noen eller ikke. Ikke alle som har noe jeg liker å lese.
  .-= tronds sin siste, kule, flotte blog ..Er han tilbake? =-.

 5. Skjønner meg stadig ikke så mye på twitter (tror noe av grunnen er at jeg skjønner at dette er noe man må bruke endel tid på dersom man skal “drive” med det..og det har ikke jeg tid til, eller mulighet til å sjekke fra telefonen.)

  Igår repliet jeg feks til noe du skrev om UDE. Får du da beskjed om dette, eller må man følge med og se om noen svarer på det man skriver? Får jeg beskjed om du svarer på dette igjen, f.eks?

 6. Omana
  Japp, så enkelt er det!

  ithil
  Hm, ikke sant. Man er jo ikke interessert i alt som er heller. ;)

  Maja Piraja
  De som kjeder meg holder heller ikke lenge. Det er veldig få av dem, men de blir borte ettersom.

  Daisiblue
  Da synes jeg du skal ta deg en tur dit, det er veldig fint. :)

  Tronds
  Hm, liker ikke å forsvinne fra feeden din, merker jeg. Bra jeg er tilbake.;)
  Jeg gjør også det, sjekker om det blir oppdatert, og hva det blir oppdatert med. Ellers ville det vært poengløst.

  Annikken
  Egentlig trenger du ikke bruke mye tid, men så er det ikke forventet at du skal følge med på hva alle sier til enhver tid heller.

  Du får ikke mail når noen replier deg (@), men du kan få når man sender direktemelding (D). Jeg har iallfall svart deg, så hvis du logger på, kan du se det. Men du får ingen mail. Når det er sagt: Det gjør ingenting om man ikke svarer med en gang på twitter.:)

 7. Serendipitycat
  Ja, det baller fort på seg, flere og flere kommer til. Det er stas, synes jeg. Stas og gøy.:)

Leave a Comment.

CommentLuv badge