Ressurser til å bruke sammen med Twitter

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Du verden så gøy twitter er! (Hvis du ikke gjør det allerede, beordrer jeg deg til å gjøre det nå: følg meg på twitter. twitter icon Det er en ordre.) Du har helt sikkert sett en og annen guide til hvordan du skal være en god twitrer. Det er jo både vel og bra, men man må jo ha det litt gøy også.

I takt med twitterveksten, vokser også ressurser man kan bruke sammen med Twitter. Jeg har lagd en liten oversikt over twitterressurser som er enkle i bruk (iallfall tror jeg at de er enkle).

Klikk og kos:
TwitterCounter – Gir deg oversikt over din (og andres) twitterkonto og følgere. Artig å sjekke ut for de som er like opptatt av statistikk som meg.

Bit.ly Forkorter lenkene dine.

Tvitre.no – se hvor mange norske følgere du har, og sjekk din ranking på Twitter.

TwitterFeed – Gjør så bloggoppdateringer kommer automatisk opp på Twitter uten at du trenger å løfte en finger. Flott for de som er like late som meg.

TwitterScore – Du skjønner om du klikker på lenka.

Digsby – Du får alt det du trenger (og enda litt til) helt gratis samlet på et sted. MSN, facebook, twitter… Jeg har skrevet om det før. Veldig praktisk og velfungerende.

TwitterSheep – Bare for gøy. Se hvilke ord du og følgerne dine twitrer mest.

TwitterKarma – Jeg er ganske urutinert, og det fører til at jeg aldri klarer å følge med på om jeg følger de som følger meg. Jeg vil jo følge de som følger meg (de må jo være ganske kule, siden de gidder å følge meg, mener jeg). Høhø, neida. Men det er fint å få en oversikt, og det kan man få med TwitterKarma.

TwitterGram – Hvis du har en flickr-konto du vil knytte opp til twitterkontoen din.

Twitterholic – Twitterstatistikk. Se din ranking. Unyttig informasjon, men dog.

Twitter100 – Gir deg en oversikt over de siste 100 twitrene fra de du følger. Jeg synes ikke det var veldig nødvendig, men dog.

TwitterSnooze – Føler du at du må følge noen, men at de er litt slitsomme (nesten som en vekkerklokke)? Eller kanskje du ikke vil at mamma skal se alt du skriver? Da kan du snooze vedkommende. Jeg har ikke testet denne, men den er sikkert snedig.

TweetLater – Her var det så mye registrering og mas at jeg ikke gadd å teste. Lat, sa du? Ja, sa jeg. Anyhow. Poenget er at man kan sette tweets på auto. F.eks. om du vet at en kompis har bursdag, så kan du sette på en autoTweet da. Du kan også sende autohilsninger til de som begynner å følge deg, sånn for å være hyggelig og greier.

Twenfluence – Finn ut hvor mye innflytelse du har. Min innflytelse var ikke så voldsom; plosiv’s Rank: #94,390 (35%). Jaja.

Twitterratio – Jeg er en “mama’s boy”. Veldig enkelt å bruke, men jeg har ikke helt forstått hva jeg skal gjøre med denne informasjonen.

Twitstats – Masse informasjon og statistikk om din twitring. Fargerikt og fint. Eller noe slik.

Twittergrader – Meir statistikk og greier. Min rank: 227,284 out of 2,770,633. Det kan vel ikke være så verst eller?

Tweetburner –  Jeg brukte omtrent tre sekunder på denne siden, så jeg fikk ikke helt med meg innholdet. Tror man kan forkorte lenker og sånn, sånn at de blir bit.ly og denslags.

Twitterpoll – Bruk polldaddy (samme som man bruker i wordpress) og lag poller til din twitterkonto. Jeg prøvde ikke, men det fungerer sikkert fint.

Twitpic – Last opp bilder og denslags.

Tweetbacks – Lar deg få en stilig bakgrunn på twitter. Yeey!

Twitterpatterns – Same as above, I think.

Twitterbacks – Same as the two above, I believe.

Twittads – Er du blakk og trenger penger, sa du? Jau jau, så tjen penger med twitter da vel. Jeg har ikke testa det, så jeg går ikke god for at du faktisk får penger altså.

Twittytunes – Oppdaterer twitringen din med det du hører eller ser på.

Se her for flere ressurser. Det er dugelig mange. Bare så det er sagt: Jeg har ikke testet alle disse applikasjonene, jeg har testet noen av dem, og jeg har sett at lenkene fungerer og at sidene ser nogenlunde ålreite ut.

Liknende poster:

  Ingen funnet

7 Comments

 1. Det er nesten så jeg allerede ser morgendagen passere foran øynene mine. :s :p

  Men gratulerer med eget hjem hvertfall! ser fint ut. Liker layout. Enkelt og stilig.

 2. Maria
  Ikke sant! veldig kult med så mye rart man kan finne ut.;)

  Anders
  Hehe, jeg skjønner hva du mener.:P
  Tusen takk, jeg liker at du liker det. Nå ble jeg glad også.:)

  Ingrid
  Hm, det vet jeg ikke. Sjekket du lenken til dinside? De har skrevet en del om det. Da jeg googlet “digsby mac” kom denne lenken opp. Kanskje det står noe her? http://forum.digsby.com/viewtopic.php?id=397

  Monica
  Det holder helt til du vil vite mer. Og når du vil vite mer, vet du hvor du skal finne mer. ;)

 3. Takk! Du er svaret på alle de spørsmålene som aldri ble besvart av mine følgere på twitter

Leave a Comment.

CommentLuv badge