Vil du høre en hemmelighet?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Hvis du vil vite hemmeligheten min, må du komme helt inntil meg. Så tett at du kjenner den varme pusten min i øret ditt, så tett at leppene mine nesten streifer øreflippen din. Du må love meg å ikke dele hemmeligheten min med noen andre, jeg vil dele den med deg, bare deg.

Om du hadde latt meg stole på deg og tillat leppene mine inntil øret ditt, ville jeg hvisket hemmeligheten sakte til deg, med sårbar usikkerhet i stemmen. Jeg ville fomlet med ordene, som om jeg ikke har sagt dem høyt tidligere, som om ingen har sagt dem høyt tidligere, noen sinne. Dersom du hadde sagt at du ville hørt hemmeligheten, ville jeg usikkert prøvd meg frem. Ord for ord, setning for setning, hviske det stille. Rotete, men taktfast. Jeg ville vært ærlig og du ville forstått. Jeg vet du ville forstått, ja til og med sagt det samme til meg. Allikevel vet jeg ikke om du tillater meg så nært, så sårbar, inntil deg igjen allerede – vet ikke om jeg tillater meg selv det heller. Ikke allerede, ikke enda, ikke for ofte, men kanskje snart. Hvis det føles riktig. Når det føles riktig.

Liknende poster:

  Ingen funnet

5 Comments

 1. Det var fint skrevet! Så utrolig sårbart. Jeg pustet nesten ikke mens jeg leste for jeg ville ikke ødelegge stemningen! :)
  .-= Gunnza sin siste, kule, flotte blog ..Nesten nedfall =-.

 2. Jorun
  Åe, tusen takk for utrolig koselig kommentar! Den varmet godt!
  Klem tilbake :)

  vaskeklut
  Så koselig kommentar, tusen, tusen takk!:)

  Gunnza
  Tusen takk. Håper du puster nå.;)

  Maja Piraja
  Ja, er de det?:) Tusen takk iallfall.:)

Leave a Comment.

CommentLuv badge