@Aaaawsome ukulelewoman!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Den godeste Aaaawsome på twitter, som beskriver seg som Norwegian geek armed with a ukulele, lagde bursdags-ukulelesang til meg. Og så lastet hun den opp på youtube! (Og så ble den slettet derfra, så lastet hun opp på nytt på vimeo, fordi youtube er gay.)

Hurra for seg!

Dette er faktisk en relativt ukjent person. Da jeg gikk på ungdomsskolen for 10 år siden (uææ, er det så lenge?!) sa lærerne at folk du snakket med på nett, som du ikke kjente  “kan være en 50 år gammel gris med skjegg som er ute etter å kidnappe/voldta/se på puppene dine”. Jeg vet jo ikke hvilke baktanker den fine Aaaawsome har, men jeg kan bekrefte at hun ikke har skjegg. Og å kidnappe eller voldta meg kan hun bare drite i. Med andre ord, det er relativt trygt å prate med fremmede mennesker på det store internettet.

Nå bare skriver jeg fjas igjen. Okå. Samle tankene. Kremt.

Jeg elsker sosiale medier, og jeg digger Aaaawsome! Og hvis du ikke følger henne på twitter allerede, så skal du gjøre det sporenstreks. Og har du ikke twitter, bør du i alle fall komme i gang med twitter, slik at du kan følge henne (og meg)!

Hvorfor du skal følge Aaaawsome? Fordi hun er fantastisk! Bare hør på noen av tweetene hennes:

“Nå har de laget film om Mark Zuckerberg og Facebook. Veldig interessant. Virkelig. Nei. #kalkun” (kilde). Alle som bruker hashtaggen kalkun på en fornuftig måte er fantastiske!

“Måtte låne handlevogn på Rema 1000 for å få med alle varene hjem. Det var 200 pinlige meter å gå hjem. #storhandel” (kilde) Selvironi! Gotta love it!

Bursdagstweeten selvfølgelig! Win! Hvis man ikke synes den er win, er man en grønn sprittusj. Dessuten la hun masse tid inn i prosjektet. 100 % win!

Hun driter forresten i hva de tvitrer om i Kuala Lumpur. Det gjør jeg også. Og hun deler lenker, skravler som uvær (for the record: det er et komliment!), hun er smart, kjapp i replikken, morsom og ganske så herlig.

Tusen takk for ukulelebursdagssang, Aaaawsome. Har aldri fått det tidligere (og kommer nok aldri til å få det igjen, er jeg redd) – setter stor pris på deg. Du rocker verdensrommet (og siden jorda er i verdensrommet, rocker du jorda også)!

Liknende poster:

    Ingen funnet

2 Comments

  1. Aww! Du er frrrrryktelig søt, og får meg til rødme helt ned i lilletåa.
    Tusentusentusen takk for så koselig innlegg. Ingen skumle baktanker annet enn å få frem et par smil og litt latter, og det er jo ikke så skummelt.

    Setter pris på deg også, frøken fin ;) Ssssmask!

Leave a Comment.

CommentLuv badge