Apropos lister på facebook

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Etter at jeg skrev posten om lister på facebook (hvordan begrense profilen på facebook), kom jeg på en annen ting som er genialt med facebooks listefunksjon. Nemlig at man ikke trenger å stå som pålogget på facebook-chatten for alle!

Når du bruker facebook lister (se hvordan du lager facebook-lister her), kan du nemlig gå inn på chatten og trykke på den lille, runde knappen (innrammet i rødt på bildet nedenfor), og være registrert som pålogget hos noen, og ikke hos andre.

På bildet nedenfor, får de som er på listen “elever” se at jeg er pålogget på facebook, mens alle de som ikke er i noen lister (“Andre venner”), tror jeg ikke er på facebook.

Dette er en funksjon jeg digger! Genialt!

Liknende poster:

  Ingen funnet

9 Comments

 1. vettu, denn funksjon visste jeg ikke om en gang jeg :O

  takk for tipset!
  .-= IdaPida sin siste, kule, flotte blog .. =-.

 2. Hoi, den visste jeg ikke om! Kjempelurt :)
  Selv hater jeg facebookchatten og har den alltid avskrudd, men om jeg skulle begynne å bruke den så er jo dette gull verdt!
  .-= Maja Piraja sin siste, kule, flotte blog ..Blog review/interview =-.

 3. Heh, jeg slumpet over din forlovedes facebookprofil i dag, og det er jo litt festlig at du har slike kurs i privatliv på facebook når han har fullstendig åpen profil – for absolutt alle? Da ligger det for eksempel ganske mange bilder av deg fritt tilgjengelig via hans profil. Vet ikke hvor oppegående elevene dine er, men kan jo hende de finner det ut :)

  Innser at jeg med denne kommentaren høres helt crazy-banana ut, men jeg syntes altså det var litt festlig!
  .-= kristin sin siste, kule, flotte blog ..#79 lys og lyst =-.

 4. Hei Kristin!

  Det at jeg har en åpen profil er et helt bevisst valg fra min side. Jeg har ingenting å skjule, hverken i mine bilder, videoer eller statusoppdateringer.

 5. Folkens
  Er glad jeg kunne lære dere noe!

  Kristin
  Crazy banana er bra! Det er ikke så vanskelig å finne bilder o.l. av meg, om man går inn for det. Håper jeg lærer elevene nok om personvern på bloggeprosjektet o.l. til at de ikke går så langt. Hittil har de googlet meg (på skolen), og funnet bedriften min, og bilde av meg. Det er ikke noe problem. Men det, at elever googler meg, er grunnen til at jeg ikke skriver navnet mitt her – da finner de nemlig ikke bloggen med et enkelt googlesøk. Når det er sagt – det er superenkelt å finne ut hvem jeg er på ånkli. ;)

Leave a Comment.

CommentLuv badge