Bloggpuls

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg har fått lov til å bli med på noe utrolig gøy, nemlig bloggpuls! Hvis du enda ikke har hørt om det, kan jeg røpe at det skal bli et omfattende magasin for og om blogg og sosiale medier. Dette er stedet å være om man vil holde seg oppdatert på blogg og sosiale medier. Jeg har blitt spurt om å være med å plukke gode bloggposter som skal publiseres (små snippits)/lenkes på bloggpuls.

Les og lær, fra initiativtakerne:

Bloggpuls kommer til å bestå av forskjellige avdelinger og redaksjoner som spesialiserer seg på ulike områder innen blogg og sosiale media. Vi skal ha et eget magasin med artikler om blogging og sosiale medier produsert av vår faste redaksjon og andre bidragsytere fra det norske blogg- og sosiale medier-miljøet. Vi skal ha et eget ungdomsmagasin om blogg og sosiale medier og ikke minst; Vi har egne redaksjoner som til sammen leser et enormt antall blogger og som er meget aktive i andre sosiale medier, og disse menneskene skal velge innlegg fra mange av de mest interessante innleggene for deg – crème de la crème innenfor de ulike kategoriene.

Jeg liker at vi som blogger får lov til å velge fra våre favorittblogger. Jeg er sikker på at man på den måten får en bredde på innholdet. Jeg er ganske sikker på at du kommer til å finne noen nye favoritter der.

Gleder meg til plukke gode bloggposter – og hvis du har noen bloggfavoritter, må du gjerne legge igjen lenker i kommentar-boksen under her.

Liknende poster:

    Ingen funnet

5 Comments

  1. Så moro at du også er med! Jeg som tenkte å intervjue deg ;) Nå kan du jo presentere seg selv!
    .-= Rachel sin siste, kule, flotte blog ..Uke 3 =-.

Leave a Comment.

CommentLuv badge