Det beste med sosiale medier

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Etter at jeg skrev bloggposten “Hater pc-en min” Noen som har en pc til overs?” fikk jeg en del fine, smarte kommentarer. Anders fortalte at jeg har krav på lånepc mens min blir reparert (noe jeg ikke var klar over), Lene fortalte om en Coolermaster Notepal og de fleste som kommenterte kunne bekrefte at HP-ene deres også har hatt lignende problemer. Samlet kunnskap blant mine nesten 2000 twitterfollowers og noen hundre daglige blogglesere er enorm (det jeg sier er: dere er smarte!)

Fem stykker anbefalte meg å være med i en vervekonkurranse.

Det beste av alt:
To tvitrere og en blogger tilbød seg at jeg kunne låne deres pc/ibook. Dette er mennesker jeg ikke kjenner irl, som enten på twitter eller i kommentar på bloggen sa at jeg kunne få låne en pc fra dem til min fungerte igjen/jeg får meg ny. Jeg har heller ikke skrevet navnet mitt noe (åpenbart) sted, de kan egentlig ikke vite om jeg er en russisk ballerina med ønske om å robbe dem, eller en ung lærer som jeg påstår å være.

Når sist ble du tilbydd pc til låns fra mennesker du ikke kjenner?

Liknende poster:

  Ingen funnet

7 Comments

 1. Det er akkurat sånne type opplevelser som du skriver om her, som er selve vidunderet med internett synes jeg! Folkene her er så bra! De gjør så fine ting, for hverandre – og aller, aller oftest så gjør folk det uten noen som helst skumle hensikter også!

  Lykke til i konkurransen!
  .-= AstridVU sin siste, kule, flotte blog ..Et frokostmøte om dagen, er bra for …dagen! =-.

 2. Sosiale media rocks! De som sier noe annet er tullinger med null kunnskap. :P
  Jeg har ikke blitt tilbudt lånepc av noen jeg ikke kjenner på internett (doh!), men kan tenke meg til at følelsen er fin. :)
  Jeg går veldig inn for å ikke si/skrive ting på internett jeg ikke ville ha gjort irl bare for at det er på internett. Derfor, da jeg skrev at du gjerne kunne låne min pc, var det etter at jeg hadde tenkt gjennom det. Har jo lest bloggen din til og fra en stund, og vet at Gudrun kjenner og liker deg, og det er faktisk mer enn nok for meg. :) Ja til nye bekjente gjennom unormale settinger.

 3. AstridVU
  Ikke sant, det er slik som skal til. :-) Håper flere har like positive opplevelser som meg.

  Trille
  Det er utrolig fint av deg, det er det jeg tenker på. At internett ikke bare samler rare mennesker, men omtenksomme, hjelpsomme og fine mennesker (hvorav du er en langt opp på lista). Tusen takk, igjen.:)
  PS: Gudrun er også et veldig, veldig fint menneske.:)

 4. Endelig et godt eksempel på at folk er hyggelige på nettet, ikke bare ekle menn med kjipe hensikter…
  .-= Øydis sin siste, kule, flotte blog ..Ren logikk =-.

Leave a Comment.

CommentLuv badge