Det Nye: Norges beste twitrer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

For en usedvanlig bra start på året!

Jeg vil bare takke for stemmene deres på meg i Det Nyes uhøytidelige kåring av Norges beste (jente)twitrer (eller tvitrer, som jeg fremdeles holder en knappnål på). I følge denne artikkelen på detnye.no vant jeg.

Utrolig gøy, og dere som stemte sin fortjeneste. Tusen takk! Me happy long time!

Også du, følg meg gjerne på twitter. Hvis du ikke vet hva twitter er eller hva du skal gjøre der, har jeg skrevet en liten guide om hva du kan gjøre som ny på twitter.

Liknende poster:

  Ingen funnet

10 Comments

 1. Gratulerer! Så utrolig moro – og sikkert velfortjent! Jeg er dessverre ikke særlig inne i Twitter-verden, jeg har nok med å holde styr på Facebook og bloggen;)

  Sv: Hehe, er jeg så skremmende altså?:p Veldig hyggelig at du kommentere i dag hvertfall! Og da oppdaget jo jeg bloggen din også, og jeg liker det jeg ser!:) Hyggelig å høre at du liker bloggen min også:)

  Ha en flott kveld!
  .-= Tone sin siste, kule, flotte blog ..Bedre sent enn aldri? =-.

 2. Gratulere så mye, tenkte det var min stemme som telte mest ;P
  men det fortjente du jo siden du er flinke twitter damen som kan twitre..

 3. Tone
  Det kan jeg forstå, det kan bli mye å holde styr på. :) Grunnen til at jeg begynte å tvitre, var for å vise frem bloggen min. Etter hvert har det blitt veldig gøy.:)

  Else
  Tusen takk, og så koselig at du følger meg! Jeg følger deg også.:)

  Tryllestav
  Tusen takk!:)

  Nissemann
  Tusen takk, det var koselig. Jeg tror jeg fjaser mest, men jeg har heller aldri gitt uttrykk for at jeg er noen seriøs tvitrer heller.;) Godt nytt år!

  daisiblue
  Tusen takk! Selvfølgelig telte din stemme ekstra mye!;)

Leave a Comment.

CommentLuv badge