En inspirerende lærer

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg dedikerer sjelden bloggposter til dyktige mennesker, i dag vil jeg gjøre det. Liv Marie Schou er en lærer som inspirerer meg, og hadde elevene mine vært eldre, skulle jeg jobbet mer som henne.

Liv Marie jobber på en videregående skole i Lier, og det som inspirerer meg med henne er måten hun tilnærmer seg læring. Læring skjer ikke bare i klasserommet, med nesa i en bok og en blyant i hånda. Læring kan f.eks. skje på facebook, hvor Liv Marie har opprettet en egen facebookside for norskelevene sine. Hun møter elevene der de er. Les bloggposten hennes om norsksida på facebook, så vil du forstå hvorfor jeg blir inspirert.

Jeg håper elevene til Liv Marie forstår hvor heldige de er. Da jeg gikk på vgs for 5 år siden, fikk vi ikke en gang ha pc-er på pultene. Vi fikk knapt bruke søkemotorer for å finne informasjon, og å bruke facebook (eller den gang: hamarungdom) i klasserommet, ville ikke blitt tatt godt imot.

Heia nytenkende lærere!

Liknende poster:

  Ingen funnet

10 Comments

 1. fantastisk! Jeg hadde Liv som vikar noen ganger på vgs (hun var egentlig norsklærer for parallellklassen) Men uansett, hun er flink. :)

  Jeg husker vi besøkte henne natt til 17.mai, og fikk servert nybakt hvetekake. =)

 2. T.:
  Så gøy å høre fra en tidligere elev (iallfall en nesten-elev). Hvetekake midt i 16. mai-festinga høres ut som akkurat det en trenger. ;)

 3. Neimen hei, Første kommentar/inlegg på min ny blogg hva deg! GRATULERER=) Ble helt paff da jeg fant ut at det hva deg =) ( så det på bildet med ringen)

  Veit at du er min nye venn her inne og jeg skal plage deg max!
  Som du leste i bloggen min så satt jeg i tre timer og prøvde og få det til med bakrund o lingnande!
  HVORDAN GØR JEG?

  Klem klem frin din kusins,barns kone ;) hahah inveklet slektning =)

Leave a Comment.

CommentLuv badge