Gratis apps jeg digger, til iPhone og iPod

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Da jeg fikk iPhonen min, blogget jeg om Plosivs topp elleve iPhone gratisapplikasjoner – og nå har jeg fått enda flere favoritter. De elleve som jeg har skrevet om tidligere står fremdeles høyt på lista over apps jeg bruker mye.

Så, dagens liste. Den er i prioritert rekkefølge.

1. Dejlig app.

Appen er Visit Denmarks, og inneholder  blant annet telletranslatør (viktig for sånne som meg som ikke aner hva fjers og halvfirs betyr), pratmakeren  og danske skrøner (morsomme!), Georgs matguide (han har testet dansk is blant annet) og min favoritt-ting: Danmarkskart med over 5000 innebygde attraksjoner og aktiviteter (kilde).

Man kan, etter det jeg skjønner, bruke det hele offline, så man slipper psykohøye telefonregninger når man kommer hjem.

Skal til Danmark i august, så da kommer jeg til å få god bruk for den tenker jeg.

Sa jeg at den var gratis? Mer info om dejlig app finner du her. Love it! Søk på DEJLIG og last ned!

Forrige gang anbefalte jeg Deli de Luca sin, og den bruker jeg fremdeles. I tillegg har 7-eleven kommet med en egen app!

2. 7-Eleven

Da jeg hadde bursdag, fikk jeg boller og brus fra 7-Eleven bare fordi jeg hadde denne gratisappen. I tillegg får man noen ålreite tilbud en gang i blant.

Anbefales, last ned!

Jeg er jo glad i personlig økonomi (har f.eks. skrevet om hvordan du kan bli flinkere med penger i hverdagen og tips til å lære barn om økonomi. Derfor er den neste favoritten kanskje ingen overraskelse.

3. Nordea

Jeg kan betale regninger, regne om valuta, finne ut hvor mye jeg skal betale på boliglånet, føre låneregnskap, og det er en sparekalkulator.

Love it!

Så til en app jeg ikke bruker så ofte, men som gjerne imponerer.

4. Google Earth

Jeg bruker dette en del i undervisningen, så da er det praktisk å sitte med Google Earth på trikken når jeg forbereder undervisningen. Elevene synes det er veldig fascinerende å “fly” til ulike destinasjoner.

Anbefales!

Liknende poster:

    Ingen funnet

6 Comments

  1. Chris-Håvard
    Ja, den liker jeg også godt. Takk for tips!:)

    Deadbarbie
    Ja, den åpner en helt ny verden synes jeg. :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge