Har du hørt om Musicnodes?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Dagens Næringsliv har i dag skrevet om Musicnodes. Musicnodes er ny måte å dele musikk på, det er en musikktjeneste der både plateselskaper, artister, du som deler musikken og de som sitter med rettighetene tjener penger. Det er et verktøy som gjør at du kan dele favorittmusikken din på blogger og nettsteder, du kan embedde avspillere med sanger og album, og du kan tjene penger på det.

Det vil si at når jeg publiserer denne bloggposten, legger inn min node her, og dere spiller den av, så tjener jeg penger. Slik ser avspilleren ut:

Som du ser er avspillingen reklamefinansiert, og det er denne løsningen som gjør at Musicnodes har mulighet til å la både plateselskaper, artister, de som deler musikken og rettighetsorganisasjone få betalt. Faktisk skal vi gjennom firmaet mitt teste ut denne tjenesten for flere av våre kunder, blant annet fordi klikkraten så langt har vist seg å være langt bedre enn mange andre kanaler vi har brukt, og det kommer kundene våre til gode.

Jeg er veldig spent på hvordan tjenesten vil utvikle seg videre, og på hvordan både folk flest og ulike medier vil benytte seg av denne måten å dele musikk på.

Gjennom Musicnodes fant jeg forresten også artisten Jónsi. Liker slik stemningsfull musikk!

Hva synes du?

Liknende poster:

  Ingen funnet

8 Comments

 1. Ja, det må du Maria – det er veldig kult. Litt vanskelig å forstå til å begynne med (syntes jeg), så bare spør hvis du lurer på noe. :)

 2. Dette likte jeg! Synes det er så dumt når musikere og låtskrivere ikke tjener penger på musikken sin:)
  Du, vet du om det går an å få sånn LIKER/ FACEBOOK add på blogg når man er på wordpress? Og eventuelt åssen jeg gjør det?
  landsbyjenta sin siste, kule, flotte blog post ..BAD

 3. Lill-Helén
  Så bra at du likte det! Sigur Rós er helt fantastisk, og Jónsi likeså. Drømme-seg-bort-musikk.:) Takk for at du lenket til meg i bloggposten din.:)

  Landsbyjenta
  Ja, ikke sant – når alle får betalt er det enda bedre.:)
  Ja, det er en plugin som man kan laste ned når man har wordpress på eget domene.
  plosiv sin siste, kule, flotte blog post ..Varmen fra et bål

Leave a Comment.

CommentLuv badge