Hvordan legge inn youtube-filmer på bloggen din

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Det er så mye man kan gjøre på internett, blant annet å legge inn youtubeklipp i bloggposter. Ei jeg kjenner lurte på hvordan man legger inn youtubefilmer i blogg.no og wordpressblogger, og da kan jeg like gjerne vise dere det også, i tilfelle det er flere som lurer.

Hvis du bruker blogg.no:

Gå inn på youtube.com, og finn frem filmen du skal poste i bloggen din. Finn knappen “Innebygg”, gjør innstillinger, og kopier koden som vises:

Skriv nytt innlegg og trykk på “HTML”-knappen:

Så får du opp denne, hvor du limer inn koden du fikk på youtube.com tidligere:

Og vips, en youtube inn i bloggposten din! Nå kan du Lagre og publisere! 

Hvis du har WordPress:

Inne i editoren, klikk på “Insert/edit embedded media”:

Så får du opp dette bildet – her limer du inn youtube-lenken i “File/URL”:

Klikk enter, og så:

Klikk “Insert”, og vips:

PS: Fint hvis du later som om gimp-strekene mine er litt penere og jevnere enn de egentlig er… Liker ikke gimp, men har ikke funnet noen god erstatter til macen min foreløpig.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Liknende poster:

    Ingen funnet

3 Comments

  1. Merkelige greier! Akkirat den knappen du sier jeg skal trykke på finnes ikke!!! Nå har jeg røvd fram og tilbake! ALle de andre ser jeg, men ikke den som skal brukes!!! Hmf!
    landsbyjenta sin siste, kule, flotte blog post ..BAD

  2. Kanskje de har disabla embed-funksjonen på akkurat den du ville ha (det går nemlig an)? Søk opp en ny en, og prøv igjen.:-)

Leave a Comment.

CommentLuv badge