Å lete etter det som får deg til å smile

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg bruker litt tid hver uke på å lete etter ting som får meg til å smile, og så samler jeg det i en collection på kontrib.it. Det finnes utrolig mye vakkert i verden, mange kloke hoder har sagt mye smart og mange kreative mennesker har lagd mye flott. Å lete etter vakre, kreative, rare og fine ting gjør meg godt når de fleste dager er stress og mas. Å lete etter noe som får meg til å smile gjør meg balansert, særlig når jeg har mye å gjøre.

.

Kontrib.it er et social interest network hvor målet er å dele det som er bra. Det finnes fantastiske samlinger med interiør, mannebein, minimalism, great advertising, amusing websites og masse, masse annet. @askara har gitt meg noen invitasjoner, så hvis du vil være med å dele good stuff, kan jeg invitere deg.

Liknende poster:

    Ingen funnet

11 Comments

  1. Gikk dessverre veldig fort tom for invitasjoner, men jeg skriver ned at dere har lyst på – så får dere invitasjon hvis (når?) jeg får flere fra kontribit. :-)

  2. @Elisabeth: Ja, det tror jeg – og kan minne litt om Pinterest tror jeg. Men jeg liker at det er noen norske som står bak blant annet.:)

    @Rebecka Marie: Hvis (når?) jeg får flere, så skal jeg huske på deg! Er en liten “venteliste” nå, men får håpe de deler ut flere invites snart. :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge