Anbefaler: Musikk + pedagogikk

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Et av nettstedene jeg har blitt oppmerksom på etter at jeg sluttet som lærer, er musikkpedagogikk.no. Det er et nettsted som driver med noe av det samme som jeg driver med, nemlig å dele på gode tips slik at lærere slipper å finne opp kruttet på nytt hver gang. Målet er at elevene skal lære mer og få mer utbytte av skolehverdagen.

Et av de tipsene jeg har likt best, er Youtube + Google Skjema = mange fine sangstunder. Det er ikke bare-bare å henge med på elevenes musikksmak, men ved å gjøre som Eldar oppfordrer til i bloggposten, blir det enklere for deg som lærer å følge med. Det er ikke alltid like gøy for elevene å synge sanger fra da du var ung…

Hvis du vil følge med og få tips videre, kan du jo følge med på Facebook:

PS: Jeg jobbet litt med Eldar i fjor, men denne bloggposten vet han ikke om at jeg skriver en gang. Dette er en anbefaling jeg kan stå for.

Liknende poster:

    Ingen funnet

4 Comments

  1. Godt poeng at det ikke alltid er like gøy for elevene å synge sanger fra da læreren var ung. Holdt selv på å bli gal på ungdomsskolen fordi vi bare måtte synge protestviser og jobbe med hippiemateriell. Huff… :-)
    Consuming sin siste, kule, flotte blog post ..Stratos Sjokostriper fra Nidar

Leave a Comment.

CommentLuv badge