Det finnes ikke perfekte år, men dette skal jeg huske

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Vet du at ingen år er perfekte? Jeg leser mange blogger, og nå på slutten av året skal man oppsummere året. Høsten har kanskje vært tung og tøff. For meg er høsten ofte tung, rett og slett fordi den er så mørk, ikke nødvendigvis fordi jeg er nedfor. Alt mørket ute kan fort gjøre det litt mørkt inne også.

Så sitter man der, med de negative minnene øverst i bunken med alt som har skjedd. Det er friskt i minnet ditt at det du hadde bygd opp gikk åt skogen, at snøen kom seint, at det var slaps, han gutten som sa noe teit og hun venninna di som på et punkt sluttet å høre etter. All dritten ligger der på toppen og er så lett å huske.

Har du glemt det første badet i år (som var i en fontene 1. oktober)? Har du glemt hvordan is smaker på våren, kanskje på 17. mai, når du ikke har spist is på flere måneder, den kalde isen smelter mot den varme tunga. Husker du ikke det kysset du fikk av han som elsket deg utenfor Rema da du ikke hadde sminke på? Husker du turen til London eller Amsterdam eller København eller Snertingdal? Husker du den nye vennen du fikk i april, men som du mistet kontakten med i juni? Husker du da du fikk den gaven, ikke fordi det var bursdagen din eller jul, men fordi hun hadde tenkt på deg da hun var på galleriet?

Husker du blikket fra han fyren på trikken – blikket som gjorde at du visste at han likte deg, selv om du ikke ante hvem han var, og da du gikk av trikken, visste du at du aldri kom til å se han igjen? Husker du da du danset og danset til Rihanna og Flo Rida og da du hadde moves like jagger? Eller da du hørte på Britney Spears i smug på treningssenteret og løp lengre og fortere enn du noen sinne har gjort tidligere?

Husker du da du var trist og venninnen din holdt rundt deg i timesvis, og du fikk grått ferdig, og hun sa ingenting. Husker du følelsen etterpå? Husker du stempelet fra utestedet som du ikke ville at skulle vaskes bort fordi det var et minne fra en kveld med akkurat passe mye øl og akkurat de riktige menneskene? Husker du invitasjonen til julegløgg og risengrynsgraut? Kvelden da du satt helt alene i en tom leilighet og så Luksusfellen og spiste Click Mix, roen ved å være alene? Eller…

Jeg har iallfall bestemt meg for å huske dette. Og de menneskene som har gitt meg noe i året som har gått. Det finnes ikke perfekte år. Det finnes år som er bedre enn andre, år som er dårligere enn andre, men det finnes ikke perfekte år. Og i år har vært et godt år, når alt er oppsummert og jeg har valgt hva jeg skal huske på.

image

image

image

image

 

Liknende poster:

    Ingen funnet

9 Comments

  1. Jeg hører på Britney i smug i bilen jeg. Hehe. Du skriver så bra! :) Burde kanskje oppsummere året mitt også… *tenker*

  2. Fin-fin oppsummering! Og du har så rett, rart hvordan man bare husker gørra som ligger på toppen. Vi kan vel alle vinne mye på å huske også de fine tingene, små og store. Skal gjøre det i 2012, jeg. Jepp, det skal jeg. :-)

    Takk for følget i dette året, Ingvild! Og for at du stadig gir av deg selv. I like! :-)

  3. Så flott skrevet <3 Det er ofte sånn man husker det som er negativt og kjipt først, alle burde bli flinkere til å huske det som var bra ;)

Leave a Comment.

CommentLuv badge