Du vet, sånne mennesker

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg kjenner mennesker som gir meg energi. De som forstår at hverdagen er travel, men som jeg likevel kan ringe når som helst. Venner som kan ringe meg når som helst, venner som ringer når som helst.

Du kjenner kanskje noen?

Mennesker som opplever vanskelige ting, men som ikke lar det knekke dem. Mennesker som man kan leke med, virkelig leke – som om man var 17 år igjen. Mennesker man kan bade i fontener med. Mennesker man kan møte på kafé, og det føles som om det har gått ett minutt, men det har virkelig gått to timer, og man må gå hvert til sitt. Mennesker man kan være stille med.

Mennesker som tvinger en til å se dokumentarer, ikke bare filmer med hvitt cover. Mennesker som forstår når man sovner på sofaen deres, og som brer over et teppe og lar en sove. Mennesker som kan sende en melding med bare ett ord, ett ord som sier mer enn 200 ord noen sinne kunne gjort. Mennesker som deler musikk, tips, anekdoter, livet. Mennesker som elsker, og som mener det. Mennesker som man skal ta én øl med, men så blir én øl til to, og to øl blir etter hvert til noen øl og etter hvert nachspiel og nachspiel blir til skravling og latter til sola nesten står opp.

Tålmodige mennesker. Mennesker som lar meg synge høyt til rar/god musikk selv om jeg ikke synger pent. Mennesker som sender melding midt på natta og spør om man er ute. Mennesker man venter på fordi de er verdt det. Mennesker som gir en frihet til å leve sitt eget liv. Mennesker som inviterer på fest selv om de vet at man er opptatt, de inviterer bare fordi de er fine folk som vil at man skal føle meg inkludert.

Mennesker man blir glad av å tenke på og være med.

Det er slike mennesker jeg vil være med, de inspirerer meg og motiverer meg til å bli et bedre menneske, til å fortelle bedre historier ved å leve litt mer, ikke bare jobbe. Det er mennesker som viser sin styrke, som overrasker meg ved sin styrke, som gjør at jeg blir flau når jeg tenker på de små tingene jeg klager over. Det er mennesker som deler, som man lever og puster med. Små opplevelser med store mennesker gir gode minner man husker.

Det er slike mennesker som gjør meg takknemlig. I dag er jeg takknemlig. Jeg skal bli flinkere til å ta vare på dere.

Jeg hører mye på musikk om dagen. Musikk for tiden.

Liknende poster:

  Ingen funnet

8 Comments

 1. Så heldig du er som har sånne mennesker i livet ditt. Ta vare på dem. Gjør for all del det. Ikke alle er så heldig som deg. Ikke alle har så flotte mennesker som du her beskriver. Jeg er glad du er så heldig. <3

 2. Crap, den gamle bloggadressen lå lagret og jeg var for kjapp på avtrekkeren. Vel, det var et fint, varmt innlegg og du får Peace & Love uansett!
  Frøken Farmer sin siste, kule, flotte blog post ..Dagens 141111

 3. Margaret
  Åe! Du er søt – og du er jo et sånt menneske. Da vi møttes i mai så var det som om vi aldri hadde vært fra hverandre. Det blir man glad av.:)

  Sotengelen
  Ja, det er jammen sant, man må være forsiktig med å ta dem for gitt. De vokser ikke på trær.

  Pia
  Helt sant, ikke alle er så heldige. Tusen takk for at du unner meg det. Håper du også kjenner sånne mennesker.:)

  Frøken Farmer
  Jeg endrer lenka jeg, så begge er til den nye bloggen din. Peace&Love right back at you!

  Hilde
  <3 Tusen takk!

  Ingri
  <3
  plosiv sin siste, kule, flotte blog post ..Du vet, sånne mennesker

Leave a Comment.

CommentLuv badge