Facebook har lansert nye sider

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

…og jeg har blogget om det på firmabloggen vår: Litt om Facebooks nye sider (for bedrifter). Klikk deg inn hvis du er interessert i å lære mer om de nye sidene, der får du se hvilke endringer jeg har merket så langt og skjermdumper av endringene. Hvis du er administrator på en Facebookside, anbefaler jeg deg å kikke på den.

Og forøvrig kan du gjøre som du vil. :-)

Liknende poster:

  Ingen funnet

5 Comments

 1. Jeg tror jeg vil like det nye designet så fort jeg blir vant til det, men det er veldig uvant nå. Den nye funksjonaliteten er veldig bra! Liker at jeg kan være en side som kommenterer på en side (bare viktig å huske på at man ikke spammer).
  plosiv sin siste, kule, flotte blog post ..Facebook har lansert nye sider

 2. Jeg fikk denne beskjeden på Facebook og den forklarer hvorfor jeg bare ser kommentarer fra et utvalg av mine venner for tiden, og hvordan jeg kan gjøre noe med det:

  BØR LESES AV ALLE SOM BRUKER FACEBOOK!

  Har du lagt merke til at du bare ser oppdateringer fra de samme personene og sidene i det siste? Har du også lagt merke til at når du poster ting som statusmeldinger, bilder og linker, så er det bare de samme personene som kommenterer og liker hver gang, mens alle andre ser ut til å overse deg totalt?

  Slapp av, alle er fortsatt glad i deg, og ingen har blokkert deg med vilje. Problemet er at en stor andel av dine venner ikke kan se noe av det du poster! Her er grunnen:

  ”Nye Facebook” har en newsfeed(nyhetsoppdaterings)-innstilling som i utgangspunktet er satt til å KUN vise innhold som bilder og statusmeldinger fra de du nylig har kommunisert med! Så med andre ord, om dine venner eller likere(om du har en page på Facebook) ikke har kommentert en av dine oppdateringer nylig eller vice versa, så er du usynelig for dem og de er usynelige for deg!

  HER ER LØSNINGEN: Scroll deg ned til bunnen av newsfeeden(nyhetsveggen) på Facebook sin startside(facebook.com) og klikk på ”Edit Options” eller ”Endre innstillinger”. Derfra kan du velge ”Show Posts From: All Of Your Friends and Pages”, eller ”vis poster fra: Alle dine venner og Sider” om du bruker norsk språk på Facebook.

  Vi tror ikke det er mange som vet om dette. VÆR SÅ SNILL Å DELE DETTE NOTATET MED DINE VENNER!
  Trude Nyhus sin siste, kule, flotte blog post ..It’s Friday!

Leave a Comment.

CommentLuv badge