Google Alerts – du vet aldri når lokalavisa skriver om deg

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg har satt opp Google Alert på mitt eget navn (og plosiv-navnet). Det innebærer at jeg får mail når noen har skrevet om meg (iallfall stort sett, tjenesten er ikke 100%). I går ble jeg veldig overrasket da jeg fikk en mail om at jeg har blitt nevnt i en artikkel med overskriften:

…noe som overrasket meg stort, siden jeg ikke har snakket med avisa som har omtalt meg, Nordstrand Blad. (Artikkelen kan du lese her.) Jeg har blitt intervjuet av NRK, men den saken har jeg ikke sett på nett enda.

Jeg stusset litt da et par foreldre begynte å følge meg på Twitter for et par dager siden, men at jeg hadde blitt omtalt i lokalavisa var jeg ikke klar over. Så, jeg anbefaler deg å sette opp et Google Alert-søk, du vet aldri når det dukker opp artikler om deg.

Liknende poster:

  Ingen funnet

12 Comments

 1. Ja, det ville jeg jo tenkt at ville vært naturlig. Litt merkelig å få mail om at avisa skrev om meg for noen dager siden. Men, men – hyggelig med omtale! :)

 2. Hmm, google alerts..man lærer noe hver dag ja :-) Sv: Hehe, hyggelig å kunne bidra til anti-sjokoladelyst :-D Marve har det forresten helt fint nå!
  Siv sin siste, kule, flotte blog post ..Så har vi vaska gølvet

 3. Bra dere fant det nyttig! Alerts er bra på mange måter.

  Pjeck
  Ja, det burde de egentlig – litt merkelig at de ikke gjorde det…

Leave a Comment.

CommentLuv badge