Jeg har ikke sluttet å skrive

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg har ikke sluttet å skrive (selv om jeg ikke har skrevet her siden august), jeg vet bare ikke hvor jeg skal poste hva, eller hva jeg skal skrive om hvor.

Jeg går på standup og ser broren til Eddie Murphy, han var ikke så morsom som jeg trodde han skulle være. Heldigvis fikk jeg gratis billett. Vitser om dop forstår jeg lite av, det sterkeste jeg vil ha i meg er alkohol. Oppvarmeren var morsommere enn the main act (han snakket om pupper).

Vi gir fra oss Aira og jeg våkner ikke lengre av en hund som vil kose på morgenkvisten. Det er trist.

Jeg går edru på Veronica Maggio-konsert med venninner og synger med på sangene, jag vet hur du ser ut i inga kläder, og jeg prøver å hoppe så høyt at jeg kan se over skuldrene på mannen som står foran meg, sånn at jeg kan se Veronica. Gulvet gynger, jag följer med dig hem ikväll. Veronica er fin, men jeg ser henne nesten ikke. Jeg er 160 centimeter høy og foran meg står en mann på minst to meter.

.

Jeg maler flisene på kjøkkenet og venter på benkeplate.

Jeg blir kjent med nye mennesker, mennesker fra Twitter, mennesker på fester, mennesker på trikken. Mennesker jeg bader i fontener med, mennesker jeg drar på nachspiel med, lager hoppekonkurranser med, mennesker jeg vandrer rundt med i byen midt på natta uten å ha et sted å gå, mennesker jeg sitter på trikken med, uten mål og mening, helt til trikken slutter å gå på natta. Mennesker som skal lære meg curling. Mennesker som sender meldinger og mennesker som er altfor stille. Mennesker som har det vanskelig, men er ufattelig sterke og mennesker som har det lett og synes de har det vanskelig. Mennesker jeg respekterer og beundrer.

Jeg er på Island med jobben og spiser middag med folk jeg ikke kjenner. Jeg sitter ved siden av et godt voksent ektepar og ender opp med å få sjokoladekakene fra alle som satt ved bordet over på min tallerken. Det er lykke i sjokoladekake, iallfall i seks sjokoladekaker. Det er lykke i å sitte ved siden av et ektepar som er lykkelig gift etter 28 år sammen.

Mange rundt meg er i endring, noen gifter seg, mange skal ha barn, noen finner ut at de forelsker seg i jenter istedenfor gutter, noen reiser jorda rundt, noen bytter jobb og flytter til et annet land.

Jeg er på Google+, Twitter, Facebook, firmablogg, denne bloggen og ørten andre steder. Kan man gå tom for ting å dele?

Frisøren farger håret mitt og jeg liker forandringen.

Jeg har vondt i magen. Ikke magevondt-vondt, men en merkelig følelse av at noe er i emninga. Den har vært der noen uker, og den tar vekk matlysten min. Jeg lurer på hvor jeg er om to år, om to måneder. Om to dager er jeg i Amsterdam, det vet jeg. Og om to uker (og en dag) er jeg i London. Men om to måneder er det desember, og om to år er det 2013.

Jeg liker ikke høsten, men tror denne høsten skal bli fin.

Jeg har ikke sluttet å skrive, men det jeg skriver gir ingen mening. Dagene går og nå er det høst.

Liknende poster:

  Ingen funnet

9 Comments

 1. Kjære Plosiv!

  Mange tanker, skjønner jeg. Gode tanker. Fine tanker. Og noen leie tanker? Jeg kjenner meg veldig godt igjen. Også jeg kjenner at noe er i emninga. Hvor jeg er om to år aner jeg ikke. Jeg har tatt et drastisk valg. Jeg har sagt opp jobben min. Uten å ha noen ny jobb i ermet. Nå har jeg heldigvis fått et jobbtilbud da, bare én uke etter at jeg hoppet i det. Men er det det jeg vil? Hva er det egentlig jeg vil?

  Ikke mye vettugt å hente av kommentaren min. Bare en visshet om at vi er mange som tenker. Hjelper det litt at vi er flere i samme båt?

  Ønsker deg en riktig fin helg, Plosiv. Du ble forresten kjempefin med ny hårfarge! :-)
  Liv-Inger sin siste, kule, flotte blog post ..2-årsdag og syk mor i heimen

 2. Liv-Inger – din tøffing! Så spennende med endringer hos deg, med muligens ny jobb og det hele. Er spent på valget ditt, om du velger å ta jobben du har fått tilbud om, eller om det blir noe annet. Hvordan skal man egentlig kunne vite hva man vil, og er ikke det alltid i endring? Og er det noe som heter å tenke for mye? Hm.

  Ja, det hjelper at vi er flere i samme båt, flere osm tenker og grubler og lurer, og med dager som går. De fleste tankene mine er fine og gode, men som i livet er det også noen triste. Det er vel en del av dette livet vi lever.

  Tusen takk, og riktig god helg til deg også! Tuuusen takk, nå ble jeg glad!:) Har vært og tatt pressebilder/profilbilder til firmaet i dag, så da måtte man jo fikse på håret.:)

  Ingri
  Åe.
  Jeg liker deg
  både når du spiller
  piano og ukulele
  og når du er fin.
  Altså hele tiden.

 3. Fremtiden skremmer meg. Jeg vet hvem jeg vil ha i livet mitt, men jeg vet ikke hvor eller hva. Jeg vet jeg vil være glad og i balanse, så får det være nok :)

  Digger den nye hårfargen din!! :)

 4. Det er kanskje greit å begrense seg. Jeg holder meg til bloggen, så får jeg se hva som skjer med google+. Resten dropper jeg… (liker ikke facebook og twitter virker som en fashion-ting..) Og ja, noe må jeg jo ha for meg selv også..
  Ege Denne sin siste, kule, flotte blog post ..Forandring fryder…

 5. Årh! Eg veit akkurat kva du meiner! Hausten er så forbaska mørk og kald, den sug ut kreativiteten. Denne må bli finare en haustane pleiar å vera. Det bør an…

  Men noko positivt, hehe: Eg likte veldig godt håret ditt:)
  og:
  Takk for fine ord:)
  Maria sin siste, kule, flotte blog post ..Søndag, reisedag.

 6. Så rart at så mange har det slik. Jeg har savnet bloggene dine, men heller ikke skrevet eller lest noen blogger på en stund. Har hatt litt blogg-angst og skrivetørke.
  Jobben har blitt kjip, men jeg har ikke engang energi til å oppdatere cv’en og se hva som finnes der ute.
  Er hos svigers i Spania, men det er som om jeg går rundt i koma. Orker ikke gidder ikke…
  Ser at du liker å skrive og at det er mange ting som aktiviserer deg, men at det kanskje ikke gir så mye som du ønsker av glede og ny energi.
  Høres ut som høstblues og jeg synger med…
  Enig i mye i de andre kommentarene, og må si at det var tøft gjort å si opp jobben uten å ha noe å gå til. Alt ordner seg visst for flinke piker, men det er vel ikke flinke piker vi vil være?

Leave a Comment.

CommentLuv badge