Et lite instagram-tips

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg tipper at jeg ikke er den eneste som synes det er litt kjipt at man ikke kan se alle bildene til en instagram-bruker når man er på datamaskin. F.eks. dette bildet som jeg postet i går, her kan man ikke klikke på navnet mitt (eller okboen, skavhellen, tonetur eller torstein77) – og man kan heller ikke trykke der det står “32 photos”.

.

Fram til Instagram eventuelt kommer med den løsningen selv, har jeg registrert meg på followgram. På en måte kan du si at det ikke hjelper, siden det er instagram-url som kommer på twitter/facebook/andre sosiale medier, men man får en annen fordel, nemlig denne:

…som jeg også har lagt i “Følg med”-widgeten her på bloggen.  Bilder kan blant annet pinnes direkte til Pinterest, og du gjør det enklere for andre å finne deg og alle instagram-bildene du har tatt. Og når du er lettere å finne, er du lettere å følge. Hvis du vil følge meg, er jeg her.

Som dere ser, så jeg på fMc i går. Veldig spennende å se hvordan dette påvirker innhold på Facebookveggen, samt integrasjon med apps framover. Hvis du vil diskutere endringene, så anbefaler jeg Facebook Marketeers Norge-gruppa, og hvis du vil spørre meg til råds, er jeg hos OMG. Forøvrig anbefaler jeg bloggposter av disse menneskene: Erik Eskedal, Astrid VU og Thomas Skavhellen.

Liknende poster:

    Ingen funnet

7 Comments

  1. Ah, copygram ja, det har jeg ikke hørt om før. Takk for lenke, Maja! Så er spørsmålet om jeg bør registrere meg der i tillegg til followgram. Hm.

    Så bra, Fru Perez! Glad du likte det! :)

  2. Jeg trodde Instagram var en bilde-effekt-app da jeg lastet den ned, og skjønte ingenting da bildet jeg tok forsvant ut på nettet. Lalala. Skjønner fortsatt ikke helt store greia. Men sånn kan det gå. Når jeg har skjønt litt mer, så skal jeg ta til meg tipset. :D
    Trille sin siste, kule, flotte blog post ..Fine ting på en torsdag før innlevering.

Leave a Comment.

CommentLuv badge