Min stil: H&M møter Cubus. Med andre ord: Ingen stil

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg kan ingenting om mote, og motebloggere interesserer meg ikke. Det er en ærlig sak. Jeg vet hva jeg liker på andre, men jeg har rett og slett ikke peiling. Å sette sammen armbånd som matcher vesker som matcher sko, som også skal matche bukse/skjørt og genser – vanskelig! Min stil er H&M møter Cubus. Omtrent. Og jeg handler ikke klær på nett.

Enter Pinterest og sykdom.

Jeg er syk og har vært hjemme siden lørdag. Vanligvis lever jeg livet i et relativt høyt tempo, og å sitte hjemme hver dag og hver kveld fungerer dårlig for en rastløs person. Noe må man finne på, og tiden har gått med til å se Dexter og å sette meg inn i et utall (for meg) ukjente sosiale plattformer. De fleste kjedelige, og to interessante.

Pinterest er en online korketavle (med sosiale funksjoner). Først pinnet jeg ting som fikk meg til å smile og norske bloggposter (å pinne = å feste ting til den online korketavla). Så begynte jeg å pinne menn. Mye mer interessant.

Neste steg var da å ta tak i seg selv – jeg så jo at mange pinnet my style og inspirational styles og sånn. Jaja, okå, jeg kan jo ikke være dårligere enn at jeg prøver. Så istedenfor å kalle det Min stil, kalte jeg det I like this style. Det skulle ikke mange pins til før jeg innså at det var mye grått, svart og hvitt i samlingen min. Så kikket jeg inn i klesskapet mitt. Samme der. Ikke særlig spennende.

Pinterest er veldig sosialt, og via et klikk her og et klikk der, endte jeg opp på Polyvore. Hvorfor har jeg ikke hørt om Polyvore før? Det er internetts største “fashion community site”, og i følge Polyvore selv, har jeg bare 1 twittervenn som også er på Polyvore (1 av ca 8500 altså). Så jeg fulgte han, da. En filmprodusent fra USA. Aner ikke hvem han er, men han har god smak.

Uansett. Nå har jeg bare vært registrert der i et par timer, men hvis jeg har forstått det riktig, så kan man lage “sets” hvor man mikser og matcher ulike produkter fra ulike nettsteder for å lage sin egen stil. Litt som pinterest, men etter at man har pinnet/clipped et bilde, kan man sette dette sammen med andre bilder og skape et set. Når settet er lagd, kan man se hvor man kan kjøpe produktene, med priser og det hele.

Altså. Finne et produkt jeg liker. Clip/pin. Sette sammen et “set” med andre produkter jeg liker. Sjekke om tingene jeg liker kan se bra ut sammen. Kanskje kjøpe hele settet. Så pinne det på pinterest og se om det sprer seg, bare for moro skyld.

Jeg er ikke moteinteressert riktig enda, men Pinterest og Polyvore gjør meg faktisk interessert å kjøpe klær på nett. Forrige gang jeg handlet klær jeg ikke hadde prøvd, var da jeg kjøpte en skjorte i en H&M-katalog i 2001. Kanskje 2012 blir året jeg begynner å handle klær på nett.

Jeg har ingen stil riktig enda, men jeg jobber med saken. Jeg lagde til og med et set (med svarte og hvite klær, selvsagt) til ære for denne bloggposten. Med Polyvore og Pinterest så er det faktisk litt gøy å finne ut av dette med stil, selv for ei bygdejente som slettes ikke er interessert i mote.

 

Jeg har invitasjon til deg, forresten – til pinterest. Legg igjen en kommentar, så skal jeg sende deg invitasjon.

 

Liknende poster:

  Ingen funnet

9 Comments

 1. Lite stilen jeg! Klassisk er en stil det også.
  Kunne jeg fått en invitasjon til pinterest? :)

 2. et interessant innlegg og har aldri hørt om polyvore!! godt du finner noe å sysle med når du er syk og artig å finne ting en kan utfordre seg selv på :))

  vil gjerne prøve meg i denne polyvore verden jeg også, kan være gøy å hente inspirasjon til diverse mote stiler!

  ønsker deg god bedring og lag deg gode sykedager :)

  klem fra arnhild
  arnhild sin siste, kule, flotte blog post ..-en liten prinsesse-

 3. Den eneste gangen jeg har sett deg så du veldig søt ut, så jeg tror ikke du kan klage på stilen din :) Jeg, derimot, har havnet i et Cubus-singlet+H&M-langermet-trikot+dongeribukse-hull som jeg ikke kommer meg ut av. Har skylt på graviditet, post-graviditet og graviditet igjen, men jeg er nok bare latskap og dårlig evne til å kombinere klesplagg og tilbehør.

  Jeg er forresten på Polyvore (fra en gang i fjor, og har bare laget ett sett), men har sikkert ikke koblet sammen profilene. Kanskje jeg også bør bruke det mer sånn at kanskje garderoben min får et løft?

 4. Ser gøy ut. Jeg er ikke en bildeperson (driver jo bare med tekst), men vil gjerne titte og kommentere. Tar derfor gjerne en invitasjon hvis du gidder sende. ;)

  Nye gøye greier er fint!

  Ikke veldig opptatt av mote jeg heller.
  Sotengelen sin siste, kule, flotte blog post ..Vin – på en tirsdag

 5. Janne, det er sant – klassisk er også en stil. Men kanskje en litt kjedelig en? Samtidig er det mange stilige klassiske stiler. På en måte. Invitasjon sendt.:)

  Arnhild
  Så gøy at jeg kunne vise deg noe nytt! Man må jo finne på noe når man er syk. Fikk du registrert deg på polyvore? Der slipper du invitasjon. Har invitert deg til pinterest, i tilfelle du ville ha det også. Takk kjære du! Klem!

  Hanna
  Du er grom da, tusen takk Hanna! Hehe, dette hullet som du nevner høres veldig kjent ut – der har jeg vært (og plutselig ramler jeg nedi der igjen i ukesvis), så men det er jo en slags stil det også? Kanskje ikke mote er for alle? Fordi nå som jeg er frisk igjen og alt er vel, så har jeg fremdeles ikke kommet meg på shopping. Er ikke noe glad i shopping, egentlig. Uæ! Kanskje vi må shoppe sammen!
  Spent på hva som skjer med polyvore-kontoen din framover – hva er lenka? ;)

  Maja, ja! Jeg følger deg. :) Du er jo god på stil og dette her. Det er en av grunnene til at jeg leser bloggen din. :)

  Du har jo samlet noen bra bilder du, sotengelen.

  Og invitasjoner skal være på vei til e-postadressene dere har lagt igjen. :)

 6. Holy moly! Jeghar visst ikke sett svaret her før nå. Mote er nok ikke for alle, men det hadde vært fint å sett _litt_ fin ut innimellom ;) Jeg tror at hvis vi shopper sammen blir du automatisk min stylist :)

Leave a Comment.

CommentLuv badge