Akkurat nå

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Vakre oslo foto plosiv ingvild moen

Her. Trenger ikke så mye mer enn jeg har akkurat nå, og jeg trenger at det varer. Jeg trenger at du varer – du som leser dette. At du tar vare på deg selv, at du vet at du skal vare lenge, at du finner ut hva som gjør deg fornøyd. Ikke lykkelig, for dette lykkejaget er slitsomt, men hva gjør deg fornøyd, hva gjør at du smiler litt mer enn du gjorde forrige uke? Du er fin når du smiler.

Tidligere. Denne uka gjorde Veronica Maggio og Bodøs solnedgang meg varm i hjertet i det jeg satt i taxien på vei til flyplassen etter klemmer og gode tilbakemeldinger fra torsdagens engasjerte kursdeltagere og bransjekolleger. Selv om jeg ikke fikk sagt alt jeg hadde lyst til å si, selv om jeg aldri rekker å si alt jeg har lyst til å si.

Nå. Her er jeg fornøyd. Jeg drikker for mye kaffe og for lite vann. Jeg spiser litt for mye junk og litt for lite grønt. Jeg sier for ofte ja. Jeg jobber for mye og skriver for lite. Jeg går mye og trener for lite. Jeg grubler for mye og gjør for lite. Fuck it. Akkurat her, ruslende gatelangs på morgenfriske Grønland, er jeg fornøyd likevel. Eller fordi.

Her. Med venner og familie som oppriktig bryr seg. En jobb som gir mest utfordringer og mestringsfølelse. Flest fine tanker, mest smil. Lærer stadig. Musikk som fargela dagens soloppgang. Fornøyd, og det skal du også være. Du er bra og du gjør det du kan og du leser fortsatt. Du er fin når du smiler.

 

 

Denne posten ble opprinnelig skrevet for facebook.com/plosiv – som du kan følge om du har lyst.

@plosiv på Instagram:
[instapress userid=”plosiv” piccount=”6″ size=”90″ effect=”0″]

Vil du følge med på videre? 
Facebook
 – Twitter – Instagram – Google+ – Bloglovin

Liknende poster:

    Ingen funnet

Leave a Comment.

CommentLuv badge