Vannmelon og engangsgrill

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Jeg lytter til Daughter og går gjennom sommervarme gater for å komme til butikken. Vannmelon, en engangsgrill, pølser, man trenger ikke mer når man har et pledd, en park og gode venner rundt hjørnet. Jeg trykker ikke på knappen på gangfelt som har lyskryss når det ikke kommer biler, jeg synes det er unødvendig å stoppe trafikkflyten dersom jeg ikke trenger, så jeg kalkulerer. Hvor lenge er det til neste bil kommer, rekker jeg over? Kommer det så mange biler at jeg må stoppe flyten, eller rekker jeg å småløpe over gata mellom den Renaulten og Toyotaen jeg ser i det fjerne? Jeg liker flyt. Rytme, fart, tempo, flyt.

Josh Rouse, Tina Dico, The Lumineers og Daugher vekker meg om morningen, gir nok energi til at jeg smått morgengretten klarer å koke meg en kopp te og ta en dusj, før Alfred Hall, Alex Clare og Haim tar over og dagen er i gang. Jeg har aldri vært god på å stå opp, jeg tror jeg skal skylde det på mamma, hun kom nemlig gjerne innom rommet på morgenkvisten, og hvis jeg ikke sto opp med en gang, kom hun innom igjen og strøk meg på ryggen, og nå gjør musikken den samme nytten.

Å bli strøket på ryggen er det beste jeg vet.

Det, og vannmelon. Og flyt. Du kjenner til det, de tidspunktene i livet når man kjenner flyt, med engangsgrill, pølser og vannmelon i veska, på vei til en park hvor det er pledd og gode venner, da trenger man ikke så mye mer. Man kan være fornøyd. Endelig er sommeren her.

 

http://instagram.com/p/YVTtzJvDc3/
plosiv instagram majorstua bilde stakkarsoss

 

 

Vil du følge med på Plosiv-ting videre?
Facebook
TwitterInstagramGoogle+BloglovinNyhetsbrev

[instapress userid=”plosiv” piccount=”6″ size=”90″ effect=”fancybox” title=”1″]

Liknende poster:

    Ingen funnet

7 Comments

  1. Vannmelon <3 Har to boller ferdigoppkuttet i kjøleskapet til resten av uken, nøt dagens rasjon tidligere i dag. Må jo planlegge litt mer enn før med en liten frøken som krever masse oppmerksomhet ;)

    Nyt sommeren videre, kanskje vi møtes en dag? :)

  2. Det hadde vært veldig hyggelig, Helene! Har kjempelyst til å hilse på den vesle frøkna deres også.:) Hva med juli?

  3. Ja, veldig bra (be)skrevet. I motsetning til duskregnet utenfor vinduet mitt, gir du meg faktisk litt sommerstemning nå. :)
    Håper du har en fin en!

Leave a Comment.

CommentLuv badge