Mistet tilgang til Instagram? Sånn får du kontoen tilbake

Først: @sirigj er fantastisk. Hun mistet sin Instagramkonto tidligere, og delte sin erfaring for å hjelpe meg å få tilbake min. Hun fortjener all kred for denne bloggposten, som vi håper kan hjelpe andre.

La meg gå rett på oppskrifta – og etter det forklare hva som skjedde med meg. Hvis du har mistet tilgang til kontoen din:

1. Gå inn på Instagrams hjelpeside, her.

2. Rapporter kontoen som hacket (gjelder også når det er e-posten som er hacket).

3. Fyll inn passord, sikkerhetsspørsmål, e-postadresse, etc.

4. Vent i spenning. Har hørt om situasjoner der det ikke har fungert (særlig situasjoner hvor brukeren har brukt annen IP-adresse enn tidligere til å få tilbake konto), men for meg tok det litt tid – og så hadde jeg @plosiv tilbake. Krysser fingrene for andre det måtte gjelde!

Lykke til – og del gjerne i kommentarfeltet om det funker eller ei.

 

Historien:
I oktober 2014 mistet jeg tilgangen til min egen Instagramkonto, @plosiv. Jeg er nostalgisk glad i nicket mitt, og prøver å registrere det overalt hvor jeg kan. Kontoen var registrert på en e-postadresse som ble hacket, som gjorde at @plosiv forsvant i dragsuget. Hva gjør en dame som elsker Instagram og folka der da? Lager en ny konto, og anser den forrige som eks-plosiv (pun intended, indeed). Dermed ble @plosivmoen født.

 

Hadde slått meg til ro med at @plosiv var borte, helt til jeg en dag fikk direktemelding fra @sirigj. Siri hadde opplevd det samme, nemlig å miste tilgangen til Instagramkontoen sin. Hun hadde dog vært lurere enn meg, og gått en ekstra runde eller fem for å få tilbake kontoen sin – som hun tipset meg om da jeg mistet min. Mer enn registrering og tålmodighet kreves ei, og oppskriften ser du over.

 

Fikk endelig fått tilgang til kontoen igjen:

Fikk melding av @sirigj, som visste råd:

plosiv insta mistet konto

Fikk heldigvis sagt ifra at kontoen var død, takket være firmakontoen @resonate.no:

 
Vil du følge med videre?
Twitter – Facebook – Google+ – Bloglovin – Snapchat: plosiv

Liknende poster:

    Ingen funnet

1 Comments

Leave a Comment.

CommentLuv badge