Hotell-tips fra et vanedyr

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/7/8/plosiv.net/httpd.www/wp-content/plugins/post-plugin-library/common_functions.php on line 174

Hei, bloggen. Nå skal jeg børste støvet av deg for å fortelle om noe lurt. Maria og Even, et vennepar av meg, har laget en sikkelig bra tjeneste som jeg synes fortjener oppmerksomhet.

Når du reiser, booker du kanskje hotell gjennom hotels.com eller booking.com. Kanskje fordi du er vant til det og stoler på dem. Kanskje du ikke en gang sjekker andre tjenester? Da er du litt lik meg. Jeg er av typen som kjøper fire par sko dersom jeg finner et par jeg liker (jeg kødder ikke). Et typisk vanedyr. Knekkebrød med hvitost til frokost, eier kun svarte olabukser og er skeptisk til nye tjenester. Hvorfor prøve noe nytt når det man allerede bruker fungerer?

Hvis du kjenner deg igjen, bør du lese videre.

Gründerparet Maria og Even, de jeg nevnte innledningsvis, har nemlig laget en tjeneste som heter OneLoveHotels.com. For noen som er litt skeptisk til forandringer, er den genial.  Jeg kan fremdeles kan booke hotell gjennom de tjenestene jeg allerede er vant med (som hotels.com), men i tillegg støtter bookingen min et godt formål. De gir nemlig halvparten av inntektene sine til UNICEF.

Det fungerer slik, at når du søker etter hotell på onelovehotels.com, søker de gjennom 1 million hoteller for deg, hos alle de store bookingtjenestene. Litt sånn som Finn. De finner den tjenesten som gir deg best pris, og når du klikker deg videre inn og gjennomfører bookingen, får OneLoveHotels provisjon fra hotellet som ender opp med bestillingen. De er helt åpne om hvor mye provisjon de får, hvor mye som går videre til UNICEF, og du står selv fritt til å velge hvilket prosjekt hos UNICEF du vil støtte når du registrerer deg. Og best av alt? Det er helt gratis for deg. Så istedenfor at hotels.com får all provisjonen på salget, kan du altså gi det direkte til et formål du velger.

I det siste har jeg reist ganske mye i jobben. Tidligere har jeg ikke vært bevisst på hvor mye provisjon som går rett i lomma på bookingtjenestene. Skulle bare mangle at jeg bidrar til å gi deler av dette direkte til et veldedig formål istedenfor til rike aksjonærer. Så fra nå av blir det bare OneLove!

PS: Som du nok skjønner, skriver jeg om tjenesten fordi jeg kjenner Maria og Even. I tillegg ville vi teste vår andre gründerkompis Mats’ tjeneste Inzpire.me. Derfor merker jeg med glede posten med #sponset og #annonse, men det gjør ikke tjenesten mindre genial. Jeg ville anbefalt den uansett. Samme gjelder forresten Inzpire.me. Det skjer mye i gründer-Norge om dagen!

OneLoveHotels review tips

 

Lytter til @auroramusic sin nye plate og lander. På flere enn en måte. #? #oslfoto

Et bilde publisert av Ingvild Moen (@plosiv)

Liknende poster:

    Ingen funnet

Leave a Comment.

CommentLuv badge